PEDITEL 1791

peditel
PEDITEL 1791. Sfat medical pediatric prin telefon, în regim de urgență, la Spitalul de Copii Cluj. Serviciu valabil doar pentru municipiul Cluj Napoca.
Misiune

Proiectul pilot PEDITEL 1791 Cluj este implementat prin proiectul anual al Fundației Părinți din România, numit „Zâmbet de Copil. Copilăria NU e la Spital.” Prin acest proiect, ne propunem ca obiectiv general creșterea gradului de satisfacție al populației clujene, în raport cu serviciile medicale oferite, prin crearea unui serviciu medical de tipul call-center.

Misiunea Fundatiei Parinti Romania este aceea de a coagula si cataliza interesele tuturor parintilor din Romania.
Company Overview
Misiunea Fundatiei Parinti din Romania este aceea de a coagula si cataliza interesele tuturor parintilor din Romania, interese legate de o viata mai buna pentru copiii si familiile lor, pentru o viata mai buna.

Astfel, fundatia va functiona ca suport pentru reprezentarea acestor interese si va tine cont de specificul zonal al manifestarii lor si al solutiilor propuse.

De asemenea, Fundatia Parinti din Romania va promova valorile care duc la o viata mai buna pentru familiile si copiii clujeni, cum ar fi responsabilitate, comunicare, implicare personala, munca, bucuria de a trai si respect fata de oamenii de langa noi.

Descriere

PEIDTEL 1791 este telefonul de la Spitalul de Urgență pentru Copii Cluj, unde orice părinte clujean poate suna, când copilul său (între 0 și 18 ani) are o urgență medicală, pentru care are nevoie îndrumare și sfat medical, până la consultul efectiv cu medicul de familie sau medicul pediatru.

Proiectul „Zâmbet de Copil. Copilăria NU e la Spital”, este implementat anual de Fundația Părinți din România, filiala Părinți Clujeni, cu beneficiar Spitalul de Urgență pentru Copii Cluj.

În 2013-2014, scopul principal al proiectului este înființarea și funcționarea unui serviciu telefonic (tip call center) de sfat medical pediatric în regim de urgență 24/7. La acest telefon vor răspunde cadre medicale formate special pe acest serviciu.