CURSURI

BALET PENTRU COPII – În fiecare marți și joi de la ora 17:30

CalendarulMagic organizează cursuri de balet, unde sub îndrumarea unei balerine, copiii învață că dansul este o formă de exprimare, în aceste ore făcându-se apel la imaginație, explorându-se mișcări și dezvoltându-se calitățile motorii.

Baletul este un gen de dans artistic care pe lângă dezvoltarea fizică, ajută şi la dezvoltarea ţinutei, graţiei şi eleganţei.

Mai multe detalii aici >>TAEKWONDO PENTRU COPII – În fiecare luni şi miercuri, ora 17:00

CalendarulMagic organizează cursuri de taekwondo, unde prin artele marțiale copiii învață ce înseamnă disciplina și autocontrolul, întârindu-și organismul, dezvoltându-și și antrenându-și trupul și mintea.

Taekwon-Do este un sport care utilizează antrenamentul mental şi tehnic pentru lupta neînarmată. El include tehnici excutate cu mâna şi piciorul, blocaje şi eschive din calea loviturilor unui atacator. Cursurile de Taekwon-Do îi ajută pe cei mici să obţină şi să pastreze o formă fizică şi psihică deosebită.

Mai multe detalii aici >>ZUMBA PENTRU COPII – În fiecare luni de la ora 18:00

CalendarulMagic organizează cursuri de zumba pentru cei mici, astfel orientându-i către un stil de viață sănătos, plin de mișcare și voie bună.

Zumba Kids este combinația perfectă între dans, muzică și exercițiu fizic. Se dansează pe coregrafii vesele, special concepute și se fac diverse jocuri pe muzică. Copilul percepe clasa ca pe o petrecere cu muzică și dans, dar în același timp face exerciții fizice de tip cardio care îl ajută să se dezvolte armonios.

De aceea Zumba Kids a devenit unul din cele mai îndrăgite programe în rândul copiilor.

 Alături de Ana Ivana, vă așteptăm la un curs plin de distracție și bunădispoziție!

Mai multe detalii aici >>CURS DE ARTA PENTRU COPII – In fiecare joi de la ora 18.00

Calendarul Magic organizează cursuri de artă unde copiii vor învăța să deseneze, să picteze și să realizeze folosind diverse tehnici (ceramică, pictură pe sticlă, pictură în acuarele, etc.) tot felul de creații.

Mai multe detalii aici >>PILATES PENTRU ADULȚI ȘI ADOLESCENȚI – În fiecare marți și joi de la ora 18:30

CalendarulMagic organizează cursuri de pilates atât pentru adulți cât și pentru adolescenți, exercițiul fizic fiind o componentă importantă a unui stil de viață armonios.

Pilatesul este un sistem fizic de aerobic ce te va ajuta la tonifierea și modelarea mușchilor principali ai corpului, pentru a menține o poziție cât mai corectă a corpului. Printr-o combinație de exerciții fizice, respirație și meditație, pilates-ul îți va îmbunătăți flexibilitatea, îți va mări rezistența la mișcare, te va scăpa de kilogramele în plus și de asemenea te va elibera de stresul cotidian, ajutându-te la menținerea unui stil de viață echilibrat.

Mai multe detalii aici >>