CURSURI

BALET PENTRU COPII – În fiecare marți și joi de la ora 17:00

CalendarulMagic organizează cursuri de balet, unde sub îndrumarea unei balerine, copiii învață că dansul este o formă de exprimare, în aceste ore făcându-se apel la imaginație, explorându-se mișcări și dezvoltându-se calitățile motorii.

Baletul este un gen de dans artistic care pe lângă dezvoltarea fizică, ajută şi la dezvoltarea ţinutei, graţiei şi eleganţei.

Mai multe detalii aici >>TAEKWONDO PENTRU COPII – În fiecare luni şi miercuri, ora 17:00

CalendarulMagic organizează cursuri de taekwondo, unde prin artele marțiale copiii învață ce înseamnă disciplina și autocontrolul, întârindu-și organismul, dezvoltându-și și antrenându-și trupul și mintea.

Taekwon-Do este un sport care utilizează antrenamentul mental şi tehnic pentru lupta neînarmată. El include tehnici excutate cu mâna şi piciorul, blocaje şi eschive din calea loviturilor unui atacator. Cursurile de Taekwon-Do îi ajută pe cei mici să obţină şi să pastreze o formă fizică şi psihică deosebită.

Mai multe detalii aici >>DANS MODERN PENTRU COPII – În fiecare joi, de la ora 18:00

CalendarulMagic organizează cursuri de dans modern.

Dans modern este foarte popular în ziua de azi, atât ca exerciţiu fizic, dar şi ca artă şi o formă de competiţie practicată în studiourile de dans, cât şi în alte spaţii. La noi, în cadrul cursurilor de dans modern veţi învaţa mişcările, tehnica acestui stil de dans, veţi depăşi inhibiţia şi vă veţi face noi prieteni.

Mai multe detalii aici >>CURS DE ARTA PENTRU COPII – In fiecare marti, de la ora 18.15

Calendarul Magic organizează cursuri de artă unde copiii vor învăța să deseneze, să picteze și să realizeze folosind diverse tehnici (ceramică, pictură pe sticlă, pictură în acuarele, etc.) tot felul de creații.

Mai multe detalii aici >>SAH PENTRU COPII – În fiecare joi de la ora 17:15

Sahul este sportul mintii. Sahul ii ajuta pe copiii sa se concentreze mai bine, le dezvolta gandirea logica si ii ajuta la cresterea coeficientului de inteligenta

Mai multe detalii aici >>