Concertul „Iarna Muzicala” a marcat 5 ani de lectii de muzica de calitate pentru Boem Club

Sambata, pe data de 20 Decembrie, la Centrul de Arta Tinerimea Romana s-a desfasurat cel de-al 9-lea concert al Scolii de Muzica Boem Club, „Iarna Muzicala”. Evenimentul  a reunit peste 120 de cursanti de toate varstele si aproximativ 500 de persone in public.

Concertul „Iarna Muzicala” marcheaza implinirea a 5 ani de realizari si succes, timp in care Scoala de Muzica Boem Club a devenit cea mai mare scoala de muzica privata din Romania. In anul 2014 cursantii Boem Club au castigat peste 70 de premii, la pian, chitara sau canto la cele peste 15 concursuri la care au participat, dovedind inca o data calitatea lectiilor de muzica desfasurate la Boem Club de catre cei peste 30 de profesori de muzica.

scoala de muzica boem club_cursanti concert

Copii si adulti deopotriva, cursanti ai Scolii de Muzica Boem Club, alaturi de profesorii lor, au oferit publicului un spectacol minunat, pe acorduri de muzica clasica, pop, jazz si dance iar din concert nu au lipsit colindele.

Cursantii au fost rasplatiti pentru interpetarile la pian, chitara, vioara sau cu vocea prin diplome si trofee acordate de Scoala de Muzica Boem Club.

“Suntem mandri ca dupa 5 ani de lectii de muzica de calitate, timp in care peste 3.000 de cursanti ne-au trecut pragul celor 3 sedii din Bucuresti, Scoala de Muzica Boem Club a devenit, prin rezultatele avute, reperul in ceea ce priveste educatia muzicala a copiilor si  adultilor din Bucuresti. Multumim celor peste 40 de membri ai echipei, care, prin munca depusa si creativitatea lor imbogatesc si innoiesc experienta Boem Club in fiecare zi, pentru toti cei care fac parte sau intra in contact cu scoala noastra.” Claudia ATANASOAE, Director, Scoala de Muzica Boem Club

Partenerii concertului „Iarna Muzicala”au fost:  Agentia Creative PR, partenerul Boem Club pentru comunicare si marketing si magazinul de muzica Music & More, partenerul oficial al Scolii de Muzica Boem Club pentru instrumente, partituri si accesorii muzicale.

Partenerii media ai evenimentului au fost:Agentia de presa Agerpres, Radio Itsy Bitsy, Cotidianul Ultima Ora, www.clopotel.ro, www.suntparinte.ro, www.bucuresteni.ro, www.romaniapozitiva.ro, www.gokid.ro, www.roportal.ro, www.orasulm.eu, PRWave, www.autentici.ro, www.calendarulmagic.ro, www.macmackids.ro.

Despre Boem Club

Scoala de Muzica Boem Club a fost infiintata in anul 2009, din dorinta de a oferi tuturor iubitorilor si amatorilor de muzica din Bucuresti posibilitatea de a invata sa cante la un instrument preferat sau cu vocea.

Scoala de Muzica Boem Club este cea mai mare scoala privata de muzica din Romania, oferind in limba romana sau in limba engleza, lectii de muzica individuale sau de grup, la pian, chitara, vioara, violoncel, percutie, saxofon, clarinet, block flute, oboi, flaut si canto, atat pentru copii, cat și pentru adulti.
In prezent, Boem Club are trei sedii, in trei zone importante ale Capitalei (zona Dorobanti, zona Piata Alba-Iulia – B-dul Decebal si zona Razoare) si dispune de o echipa tanara, formata din aproximativ 30 de profesori, toti absolventi de Conservator, buni pedagogi si profesionisti, dedicati meseriei lor si deschisi catre toate genurile muzicale.