S-a deschis CLEVER children in sectorul 4 din Bucuresti!

S-a deschis CLEVER children Sectorul 4; locatia salilor de curs este Str. Valerian Prescurea, nr. 16. Va asteptam sa va inscrieti copiii la primele cursuri organizate in perioada martie – aprilie 2014:

sediu-nou

“NLP Training for Successful Kids” – este un curs elegant si foarte pragmatic adresat copiilor de gradinita si scoli generale cu varste cuprinse intre 6 si 13 ani. Programul ajuta la definitivarea componentelor esentiale ale personalitatii unui copil: comportamentul, atitudinea, limbajul verbal si non verbal corect insusite si folosite in orice situatie.
• Zile de curs: 14, 21 si 28 Martie si 4 Aprilie
• Durata program: 4 cursuri de cate 1 h si 50 min
• Orar: 18.00 – 19.50
• Locuri: 12 copii (6 – 13 ani)

“Creative Thinking for Kids” – cursul provoaca copiii sa produca idei! Copiii vor fi invatati sa evadeze din gandirea clasica, comuna si sa acorde mai multa importanta gandirii originale si ideilor curajoase. Programul incurajeaza copiii sa isi formeze personalitatea creativa, capabila sa rezolve situatii si sa gaseasca mai usor rezolvarea potrivita pentru situatiile cu care se intalnesc zi de zi la scoala sau in familie.
• Zile de curs: 15, 22 si 29 Martie si 5 Aprilie
• Durata program: 4 cursuri de cate 1 h si 50 min
• Orar: 16.00 – 17.50
• Locuri: 12 copii (6 – 13 ani)

Programele de instruire CLEVER children completeaza invatamantul obligatoriu de stat si pregatesc copiii pentru a deveni adulti increzatori in fortele proprii, cu stima de sine si inzestrati cu valori morale, etice si umaniste de calitate. Cursurile CLEVER children se adreseaza copiilor de gradinita, scoala generala si liceu.

Mai multe informatii despre continutul fiecarui curs, locatia salilor de training si dotari, tarife si oferte pentru mini grupuri, precum si rezervari si inscrieri puteti afla accesand site-ul www.cursuricopii.ro/bucuresti-sector-4.html. De asemenea, Elena Ghioca, Coordonator Programe CLEVER children® Sectorul 4, va raspunde solicitarilor la numarul de telefon 0728.865.354 si la adresa de e-mail Sector4@cleverchildren.ro