Teatrul Ion Creangă vă așteaptă şi în Librăriile Humanitas!

av_carteÎn aşteptarea primăverii, Teatrul Ion Creangă şi Librăriile Humanitas le-au pregătit juniorilor spectatori şi cititori cel dintâi mărţişor: o serie interactivă de spectacole lectură, storytelling şi ateliere de creativitate, pentru copii între 4 şi 12 ani, care se vor desfăşura la sediul Librăriei Humanitas din Calea Victoriei, începând de miercuri, 26 februarie, ora 18.00. Accesul este gratuit, în baza înscrierilor la e-mail: inscrieri@teatrulioncreanga.ro până la data de 25 februarie a.c.

Oare aventurile căror personaje vor fi dezvăluite în prima oră de poveşti? Habarnam… De fapt, “Aventurile lui Habarnam şi ale prietenilor săi”, de Nikolai Nosov, în lectura plină de har şi culoare a actriţei Teatrului Ion Creangă, Cerasela Popescu.

Vă aşteptăm să descoperim împreună ce se întâmplă la capătul unei expediţii extraordinare, în care Habarnam capătă o grămadă de deprinderi noi şi învaţă chiar şi să… citească.

Următoarele lecturi, inspirate de cărţile pentru copii aflate în portofoliul editurilor Humanitas sau Humanitas Fiction, vor fi anunţate în curând!