Campania sociala ‘’Daruieste o speranta!’’

Tycoon Communication lanseaza campania sociala ‘’Daruieste o speranta!’’in favoarea Centrului Educational Sfanta Faustina din Bucuresti.

Scopul acestei campanii este abaterea indiferentei fata de copiii care sufera de malatii grave sau malatii in faze terminale si atragerea de sustinatori, pentru ca aici la Sfanta Faustina, totul conteaza si absolut orice face diferenta! Agentia isi propune sa garanteze copiilor care frecventeaza centrul, toate conditiile necesare pentru buna desfasurare a activitatii si  doreste sa dea glas acestor copii care de cele mai multe ori devin ‘’invizibili’’ sau sunt uitati.

10833957_10205301864815200_159239927_n

Centrul Educational Sfanta Faustina este singurul centru din Bucuresti unde copii suferinzi sunt tinuti aproape de educatie si de copilarie. Fondat in urma cu 11 ani de catre fundatiile Help us Dry the Tears si Nona – No Name Child, intr-un puternic parteneriat cu Spitalul Clinic de Copii Marie Curie in curtea caruia se afla. O echipa dedicata  se ocupa de educatia copiilor si tinerilor care necesita tratamente speciale, copii care sufera de boli foarte grave, precum si de boli in faze terminale, sa ramana aproape de educatie si de copilarie. Copii spitalizati la Marie Curie, vin in centrul educational dupa tratamente si au acces la o educatie de excelenta prin aportul profesorilor, invatatorilor si al voluntarilor, care vin zilnic sa le predea cursuri intensive la nivelul ciclului primar, gimnazial si liceal, limba germana, engleza, franceza, matematica, fizica, ateliere de creatie, informatica si nu in ultimul rand sa se joace cu copii intr-o camera special amenajata pentru copii cu varsta prescolara.

Au acceptat provocarea si s-au alaturat campaniei precum Goodwill Ambassador: Maria Ligor – Ambasador al Romaniei in Canada, Irina Wagner – Antreprenor Wagner Arte Frumoase si Povesti, Madalina Pasol – Pianist concertist international, Dragos Stemate – Actor, Violeta Roman Moisa – Marketing Manager Nikon Romania,Cristina Chiriac – Ambasador antreprenoriat, Madalina Turza – Femeia Anului Avantaje pentru social, Gabriella Pascaru Bisi – Specialist comunicare, Anne Marie Parlog – Antreprenor Morgan La Dud si eleva Diana Badila.

Totodata s-a alaturat campaniei SoftExpert Mobility din Craiova, care a daruit centrului software-ul prin care se pot efectua donatii online.

Prin lansarea acestei campanii, Tycoon Communication invita companiile private, institutiile publice si societatea civila la participare si la sustinerea Centrul Educational Sfanta Faustina.

Pe data de 16 Decembrie va avea loc evenimentul Craciun cu zane si povesti, un  eveniment care doreste sa daruiasca copiilor o zi de bucurie alaturi de Ambasadorii campaniei care vor gati pentru cei mici, le vor servi masa festiva si vor impodobi bradul.

Acestui eveniment s-au alaturat pianistul Madalina Pasol, Institutul de Arte care va sustine un micro recital de colinde, Mega Image care daruieste necesarul pentru a realiza acest eveniment si Restaurantul Morgan La Dud care pune la dispozitie bucatariile sale.

La inceputul lunii februarie 2014, va avea loc un eveniment caritabil cu scopul de a strange fonduri care sunt necesare achizitionarii de proteze speciale. Amfitrioni ai evenimnetului vor fi Gabriella Pascaru Bisi si Cristian Nicolae.

Obiectivele principale ale Centrului Educational sunt: constietizarea parintilor, personalului medical si societatii civile cu privire la rolul educatiei in dezvoltarea fizica si intelectuala a copiilor si tinerilor; accesul la educatie a tuturor copiilor spitalizati cu varste cuprinse intre 5 si 18 ani; prevenirea abandonului scolar; indrumarea tinerilor si a familiilor pentru alegerea viitoarei profesii, in functie de capacitatile fizice si aptitudinile acestora si nu in ultimul rand, pregatirea copiilor si a tinerilor pentru intoarcerea lor  in sistemul public de educatie dupa perioada de spitalizare. Acest proiect de educatie care functioneaza langa Spitalul Marie Curie este un proiect de pionierat care poate deveni model la nivel national si regional si poate fi dezvoltat cu ajutorul autoritatilor competente in domeniul educatiei. Centrul Educational Sfanta Faustina doreste sa fie o expresie de soliedarietate si speranta pentru copii din Spitalul Marie Curie si din Centrul de Recuperare Nicolae Robanescu, pentru copii si familiile care se confrunta cu adevaratele drame ale vietii datorita unor maladii foarte grave sau in urma unor accidente. In fiecare luna, ajung la Centrul educational circa 60 de copii de varsta prescolara, 60 de copii din ciclul primar, 50 de copii din ciclul gimnazial, 15 adolescenti de liceu si circa 12 tineri sau adolescenti care au absolvit scoala generala insa au intrerupt scoala sau nu au fost scolarizati.

Centrul Educational Sfanta Faustina, B-dul C-tin Brâncoveanu nr. 20, Sector 4 ( In incinta curtii spitalului Marie Curie, inainte de intrarea in spital, prima strada la dreapta, intrare laterala.Este cladirea imediat dupa Centrul de Recuperare Nicolae Robanescu)

Va invitam alaturi de noi !

www.faustina.ro/doneaza/

Birou de presa:

Tycoon Communication – Gabriella Pascaru Bisi

gabriella@tycooncommunication.com / 0721 640 384