Prinţesa Natalia – portret de prinţesă

A fost o dată ca niciodată o prinţesă  pe nume Natalia. Fata provenea dintr-o familie bogată, fiică a  împăratului Alexandru şi a împărătesei Ana. Era mezina familiei.

Natalia era o tânără deosebit de frumoasă: brunetă, cu părul cârlionțat, cu ochii mari şi verzi. Ea era mereu veselă și copilăroasă, răsfăţată uneori, dar fermecătoare. Ea s-a căsătorit cu prințul Constantin, alături de care trăia o poveste de dragoste nemaipomenită şi nemaiauzită.

Prinţesa îşi iubea nespus soţul, dar dintr-o dată totul s-a schimbat, în urma unei cumplite tragedii. Într-o  vară, prințul Constantin a fost  rănit pe moarte într-un duel cu un ofiţer austriac, care era un înfocat admirator al Nataliei. Prinţesa a suferit nespus de tare.

Natalia a decis să se retragă într-o mănăstire.

După ce domniţa Natalia s-a mai liniştit, tatăl său i-a pregătit o locuință minunată. Ea nu ieșea din odaie decât pentru masă. Nu făcea nici vizite, nu primea pe nimeni la ea. Familia ei îşi făcea mari griji pentru Natalia, încercând în fel şi chip să o facă să revină la viaţă şi să prindă curaj pentru a merge mai departe, căci viaţa merge înainte.

După foarte mult timp, în cele din urmă, Natalia întâlni un tânăr pe nume Millo, din viţă domnească, un tânăr frumos și inteligent care a reuşit să o facă  pe Natalia să zâmbească din nou. Alături de Millo,  Natalia a început să-şi dorească să redecopere lumea întreagă, să înceapă un nou drum.

 

Vă propunem o planşă de colorat, care o reprezintă pe draga noastră prinţesă Natalia. Planşa, odată descarcată, se poate colora.

 

princesa-natalia2

[wpdm_file id=40]