LollyBoom merge la Braşov

În perioada 8-10 septembrie va avea loc cel mai mare festival al familiei din România, LollyBoom, într-o inedită locație din  Brașov . Tematica acestui concept este una care se adresează tuturor categoriilor de vârstă.

LollyBoom vine in orasul tau

În acest an, festivalul ajuns la a treia ediție  în orașul Cluj-Napoca a reunit  peste 50000 de participanți în cele 4 zile de festival, oferind comunității clujene momente de relaxare, distracție și petrecere a timpului liber alături de cei dragi.

Ediția LollyBoom 2017 Brașov își propune să creeze amintiri de neuitat pentru tine, apropiații tăi și cel mai important să readucă în viața participanților cea mai frumoasă etapă, copilăria, prin diverse activități și ateliere creative. Ești așteptat într-o lume de poveste cu multiple concerte, spectacole de dans sportiv, magie, teatru, proiecții de film în aer liber, parada celor mai îndrăgite personaje de la Disney și diverse activități precum bubble football, tir cu arcul, treasure hunt, tiroliană, cursă cu obstacole, trambulină, tobogane, jocuri ale copilăriei. Atât cei mici, cât și adulții au șansa să participe la peste 2000 de ateliere creative, educative și antrenante. Bineînțeles acestea sunt doar o parte dintre surprizele pe care organizatorii le pregătesc pentru voi.

LollyBoom vine in orasul tau (4)

Condiția de a participa în cadrul festivalului este de a aduce cu tine energia și voia bună, accesul fiind gratuit. Pregatește-te pentru 3 zile de aventură în minunata lume LollyBoom.