Campania „A fi sau a nu fi mama WAHM”

Ma numesc Csaki Liliana, iar in momentul de fata sunt in concediul de crestere a copilului, a unei fetite de 1 an si 5 luni, dar mai am un baietel de 6 ani. De cand stau acasa am incercat sa fac mai multe lucruri: sa confectionez jucarii din materiale textile, sa fac genti, sa  modelez bijuterii fimo. Multe din ele nu mi s-au potrivit din diferite motive:  imi luau prea mult timp, nu am un loc separat doar pentru mine in care copii sa nu umble printre lucruri ca sa se raneasca din cauza uneltelor. Copiii mei se imbolnavesc destul de des si au program, aici ma refer la fetita (diversificare, program de somn si etc). Astfel, nu am putut merge sa caut posibili clienti, nici internetul nu prea m-a ajutat in aceasta privinta.

biju

In cele din urma m-am limitat la calculator si la prestat munca din casa. Asa am ajuns sa fac un site dedicat parintilor, dar in special copiilor, deoarece la asta cred ca ma pricep cel mai bine, pentru ca din 2006 sunt graphic web designer. Aveam idea de doi ani asa ca mi s-a parut momentul oportun sa o pun in practica. Sigur ca ideea mi-a venit dintr-o necesitate personala, deoarece la primul copil as fi iesit la tot felul de evenimente, dar nu stiam unde sa le gasesc.

M-am ambitionat sa fac totul de una singura, aici ma refer la partea de constructie, de design, de promovare si de parteneriate, la partea de text ma ajuta draga mea colega si prietena Sopon Alexandra, un om cu suflet mare si un specialist foarte bun.
Imi place foarte mult ceea ce fac, o fac cu mare drag si devotament, chiar ma implic foarte mult in ceea ce fac.

CalendarulMagic.ro se dezvolta foarte frumos. Siteul se ocupa cu  promovarea evenimentelor pentru copii ca parte principala, dar noi mai propunem tutoriale pentru copii din care sa invete cum sa faca diverse lucruri handmade, pentru minti istete am propus labirinturi, rebusuri si jocuri, toate realizate de mine. Mai avem si articole de informare pentru parinti, articole care sunt scrise de Alexandra Sopon.

Acuma este in curs de desfasurare o campanie de promovare a sportului in randul copiilor. Primul evenimente se va desfasura in Cluj si Brasov in 24 mai 2014.

Imi doresc enorm sa ajung sa dezvolt situl in asa masura incat sa reusesc imi sustin aceasta mica idee singura din punct de vedere finainciar. Acest site deja contine informatii utile pentru parinti si copii, pe viitor vreau sa ii cresc performanta.

—————————————————————————————————————————————————————————-

Acest articol face parte din primul Flashmob Online propus de Asociaţia Work At Home Moms.

banner300

Maria Pruteanu
http://scrisoricatreefrem.wordpress.comOana Radu Jindiceanu
http://mamaareblog.blogspot.ro/

Liliana Bolbol
http://whatsforlunchlily.blogspot.ro

Ana Baias
http://melaroana.wordpress.com

Joe Popov
http://ozzy.ro/

Oana Mihaela Constantinescu
http://mamicaactiva.wordpress.com/

Valentina Roman
http://valentinaroman.ro/

Andreea Sfarlea
http://www.casutafericita.ro/

Liliana Hamurar
http://www.calendarulmagic.ro/

Alexandra Pintea Varnava
http://ouzoland.com/

Ana Maria Mitrus
http://meseriadeparinte.ro/

Cristina Ropotan
http://imaginepeople.ro/Livia Caciuloiu
http://liviacaciuloiuminea.wordpress.com/

Diana Gamulescu
http://micolino.ro/blog/

Ioana Oancea
http://ecomami.wordpress.com/

Catalina Chingaru
http://sabienlesavon.blogspot.ro/

Ramona Rac-Hristov
http://blog.emma-antonia.ro/

Mona Turcitu
http://mukallita.blogspot.ro/

Madalina Voicu
http://bioarmoniablog.wordpress.com/

Sorina Butcu
https://delirart.wordpress.com/

Anca Balaban
http://www.ancabalaban.ro/

Celena Iordanescu
http://celenaiordanescu.wordpress.com/