Teatrul „Puck” şi Dana Cavaleru organizează primul curs de step pentru copiii din Cluj

Din 10 martiestep1, Teatrul de Păpuşi „Puck” din Cluj Napoca şi Dana Cavaleru organizează primul curs de tap dance (step) destinat copiilor din Cluj.

Dana Cavaleru este unul dintre fondatorii Companiei Passepartout D.P., colaborând de mulţi ani cu  Dan Puric. Alături de actorul Richard Bovnoczki, a realizat spectacolul „Contraste”  la Teatrul Arca din Bucureşi, spectacol selectat la Festivalul International Fringe New York în 2012. A luat ore de step la Broadway Dance Center New York şi a participat la Tap Dance Festival de la Praga, ediţia din 2013, unde a lucrat cu cei mai mari dansatori de step  contemporan: Jason Samuel Smith, Chloe Arnold, Michelle Dorrance.

„Stepul dezvoltă foarte mult concentrarea, atenţia distributivă a copiilor. Acest gen de dans presupune muncă în echipă, atenţia la muzică, ritm, coordonare. Dansatorul de step este atât dansator, cât şi percuţionist. Nu este vorba doar de efort fizic, copiii învaţă să-şi folosească picioarele şi altfel decât atunci când merg sau aleargă ”, spune Dana Cavaleru.

Cost: 150 lei – abonament pe 8 şedinţe
Orarul cursurilor: luni şi miercuri de la ora 17:00
(o şedinţă durează aproximativ o oră)
Înscrieri: Dana Cavaleru
Telefon: 0722. 272. 550, 0754. 647. 749
E-mail: dcavaleru@yahoo.com
www.scoaladestep.com