Teatrul de Păpuşi „Puck”, alături de copiii bolnavi de cancer din Cluj

Pe 15 februarie, cu ocazia Zilei afiș_magie_puckInternaţionale a Luptei împotriva Cancerului Infantil, Teatrul de Păpuşi „Puck”  a organizat un eveniment special pentru  copiii internaţi la secţia de Oncopediatrie a Institutului Oncologic „Prof.Dr. Ion Chiricuţă” din
Cluj-Napoca.

Este vorba de spectacolul „Magie pentru oameni mari şi mici”, prezentat de actorul Florin Suciu Buh. Spectacolul a început la ora 11:00, în holul secţiei de Oncopediatrie şi a durat 40 de minute.
Au fost prezenţi 27 de copii şi părinţi.
Într-un cadru interactiv, au fost prezentate cu trucuri clasice de iluzionism cu sfori, biluţe, baloane. Magicianul le-a demonstrat micuţilor că orice este posibil, limitele fiind impuse doar de imaginaţia fiecăruia.
Copiii s-au implicat ca voluntari în actul de magie care a stârnit multe întrebari și hohote de râs în rândul spectatorilor.

Copiii s-au bucurat tare mult din câte am văzut. Cred că a fost un fel de terapie prin joc, pentru că au  participat şi ei la trucurile de magie şi au râs mult. Au nevoie de aşa ceva., a spus unul dintre părinţii prezenţi.

Teatrul de Păpuşi „Puck” se implică anual în astfel de acţiuni, încearcând să aducă un strop de magie, optimism şi bună-dispoziţie în rândul micuţilor cu probleme de sănătate.