“Toţi copiii au dreptul să-şi exprime talentul”, la Cluj

IMG_5074Cu ocazia Zilei Internaţionale a Drepturilor Copiilor, în Cluj-Napoca va avea loc vineri, 22 noiembrie, evenimentul: “Toţi copiii au dreptul să-şi exprime talentul”. Spectacolul va începe de la ora 16:00, în incinta Iulius Mall.

Trupa de balet a Clubului Sportiv Hayashi Activ din Floreşti, judeţul Cluj, va fi prezentă la eveniment.

Avand-o ca instructor pe Manolea Alina, micuţii vor prezenta două dansuri : “Fulguşorii de nea” si “Păpuşelele”.

 

Organizat de Serviciul Management de caz Protecţie Specială copii în Servicii de tip Rezidenţial, evenimentul are loc în cinstea zilei de 20 noiembrie, o zi istorică pentru cele 2 miliarde de copii din lume. La această data, în anul 1989, Organizaţia Naţiunilor Unite a aprobat Convenţia cu privire la Drepturile Copilului – un instrument esenţial pentru promovarea şi protecţia drepturilor tuturor copiilor.

În cadrul acestui eveniment se vor desfăşura o serie de activităţi artistice, a căror protagonişti vor fi atât copiii din sistemul de protecţie, cât şi copiii din cadrul comunităţii. În paralel cu programul artistic, va avea loc o expoziţie cu vânzare, pentru produse realizate de copiii din sistemul de protecţie. Interpretări muzicale, dans, teatru, dar şi comercializarea de picturi, desene, obiecte artizanale sunt surprizele pe care copiii vi le pregătesc.

 

 

Articole similare:

.

Comentarii:

comentarii