Teatrul EXCELSIOR, partener al UNITER în Campania ARTIŞTII PENTRU ARTIŞTI

excelsiorTeatrul EXCELSIOR, partener al UNITER, în Campania ARTIŞTII PENTRU ARTIŞTI

Campania Naţională „Artiştii pentru artişti” este organizată de UNITER împreună cu teatrele din Bucureşti şi din ţară, cu scopul strângerii de fonduri pentru artiştii vârstnici cu probleme de sănătate.

Iniţiată şi organizată din anul 2002, Campania Naţională „Artiştii pentru artişti” este un stimulator al solidarităţii de breaslă, un resort financiar pentru artiştii vârstnici cu probleme de sănătate şi un semnal pentru public şi autorităţi în legătură cu situaţia acestora.

Teatrul EXCELSIOR este un partener constant al Campaniei şi s-a alăturat şi de această dată iniţiatorilor ei, prin prezentarea spectacolului FRUMOASA ŞI BESTIA după Charles Perrault, duminică, 23 martie, ora 11.00, la Sala Excelsior din str. Academiei nr. 28. Mare parte din încasările acestui spectacol vor fi direcţionate către Fondul de Solidaritate Teatrală pentru ajutorarea artiştilor aflaţi în suferinţă.

Majoritatea teatrelor bucureştene a aderat la acest program, de aceea în luna martie, în preajma Zilei Mondiale a Teatrului sărbătorită în 27 martie, publicul bucureştean este invitat să contribuie direct la sprijinirea artiştilor vârstnici cu probleme de sănătate cumpărând bilete la spectacolele înscrise în programul Campaniei.