Tabăra Medievală pentru Copii

tabara_varaAflată deja în şaselea an, Tabăra Medievală a făcut parte din vacanţa a peste 650 de copii. Organizată în Comuna Fundata, satul Șirnea, pensiunea Valea cu Struți se bucură de minunata priveliște a Masivului Bucegi și a Pietrei Craiului. Acolo, copiii, sub o atentă supraveghere, au avut ocazia unică de a descoperi valorile cavalerismului medieval, transpunându-se în lumea poveştilor, atât de familiară vârstei lor. Ei au avut parte şi de relaxare, învăţând ceva nou în fiecare zi şi făcându-şi o mulţime de prieteni.

Dorim să oferim copiilor încă o vacanţă de neuitat, iar pentru aceasta, ne vom întoarce în spaţiul încărcat de istorie al Țării Bârsei. Ne vom apropia de spiritul şi cunoaşterea Evului Mediu prin intermediul atelierelor, povestirilor, jocurilor interactive şi ne vom relaxa facând drumeţii prin minunatele împrejurimi ale taberei.

În 2014, Tabăra Medievală pentru Copii se desfăşoară în serii de câte o săptămână, după cum urmează:

Seriile de vară:
Seria 1: 6 – 12 iulie
Seria 2: 13 – 19 iulie
Seria 3: 27 iulie – 2 august – serie de limba engleză organizată în parteneriat cu English Kids Academy
Seria 4: 3 – 9 august
Seria 5: 10 – 16 august
Seria 6: 31 august – 6 septembrie

Instructori

Instructorii sunt profesionişti în domeniile în care lucrează şi au experienţă în lucrul cu copiii. Grupele sunt alcătuite din 6 – 8 copii care lucrează pe parcursul atelierului sub supravegherea atentă a instructorului.

Vârsta participanţilor

Tabăra este dedicată copiilor cu vârste cuprinse între 5 şi 16 ani. Pe parcursul desfășurării activităților, copiii sunt împărțiți în grupe de copii cu vârste foarte apropiate.

Cost

Costul de participare pentru fiecare copil este de 1.550 RON. Această sumă se reflectă în calitatea taberei și acoperă costurile de transport (din și către Bucureşti), cazare, masă, materiale, activităţile din tabără, consumabile, folosirea costumelor. Plata se poate face în numerar sau prin virament bancar.

Telefoane mobile și aparatură electronică

Tabăra medievală creează și menține o atmosferă specifică, lucru care ar fi îngreunat de zgomotul, nepotrivit cu epoca, al telefoanelor mobile. De aceea vă recomandăm să nu dați copiilor în tabără telefoane mobile. Vă puteți suna copiii la numărul de telefon al coordonatorului taberei în fiecare zi, dimineața și seara.

Dacă doriţi să discutaţi cu unul dintre organizatori vă rugam să sunaţi la 0725.22.33.96.
Mai multe detalii pe situl http://www.tabara-medievala.ro