Profita acum de oferta exclusiva CLEVER Children – pret unic de 270 lei pentru orice curs!

Bucuresti-Home-Page-1-MaiProgramele de instruire Clever Children completeaza invatamantul obligatoriu de stat si pregatesc copiii pentru a deveni adulti increzatori in fortele proprii, cu stima de sine si inzestrati cu valori morale, etice si umaniste de calitate.

Oferta este valabila pana la 10 Mai 2014 pentru cursurile lunilor mai si iunie, astfel:

Programele de training CLEVER children organizate la sediul din Sectorul 1:

MBA-ul copiilor CLEVER® – training conceput pentru copiii de 6 – 13 ani, in cadrul caruia copiii invata cum sa comunice eficient, cum sa-si promoveze imaginea personala si sa-si descopere propria personalitate, cum sa-si organizeze timpul, sa negocieze, sa lucreze in echipa, dar si individual. Intr-un cuvant, cum sa devina lideri respectati atat la scoala, cat si pe terenul de joaca!
Perioada curs: 10 Mai – 28 Iunie (Sambata)
Orar: 11.30 – 13.20 Grupa KIDS si 16.30 – 18.20 Grupa TEENS
Durata program: 8 cursuri de cate 1 h si 50 min

Public Speaking Superstar® – este un curs practic, care se concentreaza pe aplicatii de public speacking si exercitii de concentrare si respiratie, de creativitatate, improvizatie si de gestionare a emotiilor. Copiii vor analiza discursuri de tip text si video si vor concluziona care sunt aspectele care conduc la elaborarea si sustinerea unui discurs de care audienta isi va aminti cu placere.
Perioada curs: 10 Mai – 14 Iunie (Sambata)
Orar: 9.30 – 11.20 Grupa KIDS & TEENS
Durata program: 6 cursuri de cate 1 h si 50 min

NLP Training for Successful Kids® – este un curs elegant si foarte pragmatic adresat copiilor de gradinita si scoli generale cu varste cuprinse intre 6 si 13 ani. Programul ajuta la definitivarea componentelor esentiale ale personalitatii unui copil: comportamentul, atitudinea, limbajul verbal si non verbal corect insusite si folosite in orice situatie.
Perioada curs: 17 Mai – 7 Iunie (Sambata)
Orar: 18.30 – 20.20 Grupa TEENS
Durata program: 4 cursuri de cate 1 h si 50 min

Programele de training CLEVER children organizate la sediul din Sectorul 4:

STIE TOT – curs de cultura generala ce cultiva copiilor gustul pentru cunoastere si cercetare si ii determina pe cei mici sa isi doreasca sa citeasca, sa exploreze si sa cunoasca cat mai multe lucruri interesante si fascinante din lumea care ii inconjoara. Pe parcursul acestui program, copiii vor afla care sunt cele sapte minuni ale lumii antice, cat si noile minuni ale lumii contemporane, vor afla povesti din viata marilor compozitori precum Mozart si Beethoven, vor descoperi Universul si Galaxiile, vor sti cine sunt si prin ce s-au remarcat artisti precum Picasso sau Brancusi si, nu in ultimul rand, vor fi fascinati sa asculte povesti despre olimpiadele sportive, recorduri si curiozitati din lumea intreaga.
Perioada curs: 9 Mai – 4 Iulie (Vineri)
Orar: 18.00 – 19.50 Grupa KIDS & TEENS
Durata program: 8 cursuri de cate 1 h si 50 min

Creative Thinking for Kids – cursul provoaca copiii sa produca idei! Copiii vor fi invatati sa evadeze din gandirea clasica, comuna si sa acorde mai multa importanta gandirii originale si ideilor curajoase. Programul incurajeaza copiii sa isi formeze personalitatea creativa, capabila sa rezolve situatii si sa gaseasca mai usor rezolvarea potrivita pentru situatiile cu care se intalnesc zi de zi la scoala sau in familie.
Perioada curs: 10 Mai – 31 Mai (Sambata)
Orar: 16.00 – 17.50 Grupa KIDS & TEENS
Durata program: 4 cursuri de cate 1 h si 50 min

Lectii de maniere elegante pentru copii – este un program util tuturor copiilor, indiferent daca au sau nu probleme de comportament in societate sau in familie. Trainerul care va sustine acest curs va avea grija pana la cel mai mic detaliu sa fie respectat si iubit de copii si sa transmita, prin mijloace pedagogice moderne, reguli de bune maniere pentru copiii CLEVER.
Perioada curs: 7 Iunie – 5 Iulie (Sambata)
Orar: 16.00 – 17.50 Grupa KIDS & TEENS
Durata program: 4 cursuri de cate 1 h si 50 min

Mai multe informatii despre continutul fiecarui curs, locatia salilor de training si dotari, tarife si oferte pentru mini grupuri, precum si rezervari si inscrieri puteti afla accesand site-ul www.cursuricopii.ro/bucuresti-sector-1.html. De asemenea, Elena Ghioca, Coordonator Programe CLEVER children® Sectorul 1 & Sectorul 4, va raspunde solicitarilor la numarul de telefon 0728.865.354 si la adresa de e-mail Sector1@cleverchildren.ro / Sector4@cleverchildren.ro. Va invitam si pe https://www.facebook.com/CleverChildrenSectorul1 si https://www.facebook.com/CleverChildrenSectorul4 si pe grupurile noastre LinkedIn, CLEVER Children Sectorul1 si CLEVER Children Sectorul4.