Profita acum de oferta estivala pentru programele CLEVER Children!

Profita acum de oferta CLEVER Children pentru cursurile de vara – pret unic de 370 lei pentru orice curs!

Programele de instruire Clever Children completeaza invatamantul obligatoriu de stat si pregatesc copiii pentru a deveni adulti increzatori in fortele proprii, cu stima de sine si inzestrati cu valori morale, etice si umaniste de calitate.

Oferta este valabila pana la 30 Iunie 2014 pentru urmatoarele cursuri:
Programele de training CLEVER children organizate la sediul din Sectorul 4:

cursuri-de-vara

NLP Training for Successful Kids® – este un curs elegant si foarte pragmatic adresat copiilor de gradinita si scoli generale cu varste cuprinse intre 6 si 13 ani. Programul ajuta la definitivarea componentelor esentiale ale personalitatii unui copil: comportamentul, atitudinea, limbajul verbal si non verbal corect insusite si folosite in orice situatie.

Perioada curs: 1 – 15 Iulie (marti si joi)
Orar: 16:00 – 17:50 Grupa KIDS & TEENS
Durata program: 5 cursuri de cate 1 h si 50 min

Creative Thinking for Kids – cursul provoaca copiii sa produca idei! Copiii vor fi invatati sa evadeze din gandirea clasica, comuna si sa acorde mai multa importanta gandirii originale si ideilor curajoase. Programul incurajeaza copiii sa isi formeze personalitatea creativa, capabila sa rezolve situatii si sa gaseasca mai usor rezolvarea potrivita pentru situatiile cu care se intalnesc zi de zi la scoala sau in familie.

Perioada curs: 1 – 15 Iulie (luni, miercuri si vineri)
Orar: 16.00 – 17.50 Grupa KIDS & TEENS
Durata program: 5 cursuri de cate 1 h si 50 min

Mai multe informatii despre continutul fiecarui curs, locatia salilor de training si dotari, tarife si oferte pentru mini grupuri, precum si rezervari si inscrieri puteti afla accesand site-ul www.cursuricopii.ro/bucuresti-sector-4.html. De asemenea, Elena Ghioca, Coordonator Programe CLEVER children® Sectorul 4, va raspunde solicitarilor la numarul de telefon 0728.865.354 si la adresa de e-mail Sector4@cleverchildren.ro. Va invitam si pe https://www.facebook.com/CleverChildrenSectorul4 si https://www.facebook.com/CleverChildrenSectorul4 si pe grupul nostru LinkedIn, CLEVER Children Sectorul4.