Kid President: “20 de lucrui pe care ar trebui să le spunem mai des”

Posted by

Kid President este unul dintre cele mai îndrăgite personaje din entertainment-ul american actual. În ultimul său discurs, copilul ne propune  o lecţie drăguţă, hazlie, despre bunul simţ.
Foarte apreciat de publicaţia americană Huffington Post, copilul preşedinte ne îndeamnă să nu uiăm să spunem “Mulţumesc!”, “Te iert! ” şi încă alte 18 expresii frumoase pe care le putem auzi urmărind filmuleţul de mai jos.


Numele adevărat al băiatului este Robby Nowak, are 10 ani şi şi-a început ”cariera” de speaker motivaţional acum 2 ani, când a fost imaginea campaniei de promovare a unei cine cu scop caritabil organizată de  Universitatea Freed–Hardeman din statul american Tennessee. Copilul preşedinte s-a alăturat în această cauză caritabilă binecunoscutului politician Condoleezza Rice, în 2013, şi îndrăgitului actorul Bob Newhart (cunoscut pentru stand-up comedy-urile sale), în 2012.

Kid President s-a întâlnit cu preşedintele Americii, ba chiar a fost invitat de acesta la Casa Albă. Copilul preşedinte este promovat pe platforma YouTube, pe canalul deţinut de portalul SoulPancake şi are un profil pe platforma TED, unde îi este publicat un alt discurs foarte inspirat ”Cred că toţi avem nevoie de o încurajare”(I think we all need a pep talk)

Surse:

TED.com

Huffington Post

soulpancake.com

Articole similare:

.

Comentarii:

comentarii