Ziua Copiilor care iubesc ceaiul la Tea&Coffee Festival

Creative Arts organizează pe 18 octombrie o nouă ediție a Zilei copiilor care iubesc ceaiul, în cadrul Tea&Coffee Festival.

Anul acesta, simpaticul eveniment are loc la Caffé D’arthé și se desfășoară sub forma unui Regat al ceaiului și al prăjiturelelor în care copiii sunt invitați să petreacă o după-amiază de toamnă creativă, cu ceai, prăjiturele și activități tematice.

ZiuaCopiilorcareiubescceaiul

Porțile Regatului se deschid la ora 15:00, când se dă startul atelierelor de creativitate. Alături de trainerii Creative Arts, copiii vor face cupcakes din pomponi, colaje cu ceainice, cești și prăjiturele, vor înfrumuseța suporturi de căni și pahare prin tehnica decoupage-ului și se vor îndulci la un atelier de gătit.

În plus, cei mici se vor transforma în prinți și prințese prin face-painting și se vor amuza cu o recuzită de poveste, numai bună de fotografiat și de luat acasă sub formă de poze ”la portofel”.

Atelierele durează o oră fiecare și se desfășoară în paralel pe toată durata evenimentului, între orele 15:00 și 19:00. Participarea la oricare din atelierele de cupcakes, colaje și decoupage costă 10 lei, iar pentru atelierul de gătit prețul este de 15 lei.

Caffé D’arthé se găsește pe strada Popa Nan nr. 7, în apropierea intersecției cu strada Pache Protopopescu.

Înscrierile și rezervările pentru Regatul ceaiului și al prăjiturelelor se fac la 0721321890.

Ziua Copiilor care iubesc ceaiul este un eveniment delicios organizat de Creative Arts pentru al treilea an consecutiv în cadrul Tea&Coffee Festival, singurul eveniment din România dedicat ceaiului și cafelei. Anul acesta, Tea&Coffee Festival se desfășoară în perioada 13-19 octombrie în Piața Universității și în 10 cafenele, ceainării și restaurante din București.

 

Pentru mai multe informații, ceai și prăjiturele contactați:

Georgiana Sfârlea

Coordonator PR

Telefon: 0722425703

E-mail: georgiana@creativearts.ro

 

 

 

Articole similare:

.

Comentarii:

comentarii