Yard Sale Momly în Cluj

YardSaleClujMomlyPlatforma www.momly.ro, spațiul virtual dedicat mămicilor care vor să se ajute între ele, prin împrumuturi, schimburi, cadouri, vânzări și închirieri de obiecte sau jucării pentru copii, vine aproape de tine, în 31 mai 2014, prin evenimentul Yard Sale Cluj.

Dragi părinți, pregătiți-vă să scotociți prin lucrușoarele aduse de mămici și să cumpărați la prețuri mici, comori pentru care nu mai avem loc in casă. :)

 

Beți-vă cafeaua, ceaiul sau laptele, luați o gură de mic dejun și apoi veniți să căutați printre hainele și jucăriile care își caută casă nouă și de care se vor bucura și copiii voștri. Pentru că acest gen de târg este o formă de reciclare absolut necesară oricărei societăți consumeriste, vă oferim posibilitatea să cumpărați la prețuri mici și să dați o altă utilitate lucrurilor care ne sunt de prisos.

Așa cum v-ați obișnuit de la întâlnirile noastre, vom avea pregătită și măsuța “Dar din Dar”. yes
În timpul desfășurării târgului, toți cei care doresc, vizitatori și vânzători deopotrivă, pot să lase acolo hăinuțe, jucării și alte obiecte pentru copii, iar noi le vom dona unor cazuri sociale. Aceste cazuri le vom anunța după terminarea târgului pe pagina noastră de Facebook.

Pe lângă hăinuțe și jucarii vom avea diverse alte surprize și activități oferite de partenerii noștri:

- LOC DE JOACĂ amenajat de www.inchiriazaojucarie.ro
- ACTIVITĂȚI PENTRU COPII oferite de www.manutepricepute.ro
- FACEPAINTING și BALOANE MODELABILE oferite de Castelul Piticilor din Floresti
- FOTOGRAFII și JOACĂ cu Piticotii Disney, organizat de Elena Claudia Puscas Photography
- TOMBOLĂ cu premii pentru toată familia

 

 

 

Articole similare:

.

Comentarii:

comentarii