Workshop de nutritie, alimentatia copiilor – Buburuza Isteata, Bucuresti

Alimentatia corecta in perioada copilariei este esentiala in procesul de crestere si dezvoltare a micutului tau, avand un rol important in dezvoltarea capacitatii cognitive – memorie, atentie, gandire precum si a rezistentei organismului in fata factorilor externi – praf, poluare, toxicitate.

Atelier Nutritie

Noi, parintii, avem un rol esential in educarea copiilor in alegerea alimentatiei potrivite si in deprinderea obiceiurilor unei alimentatii sanatoase.

In cadrul atelierului ne vom juca cu ingrediente, sanatoase, desigur, si vom discuta despre cum sa integram legumele si fructele mai usor in alimentatia copilului nostru dar si a noastra, cand si cu ce sa le combinam, despre diferentele intre a consuma fructele si legume ca atare sau in sucuri si smoothie-uri, despre idei de mic dejun si gustare sanatoase, si despre ceea ce ar trebui sa consumam in sezonul rece pentru a ne mentine sanatosi…si despre ce alte curiozitati veti avea voi, participantii la atelier.

Ce vom face efectiv:

Vom pregati impreuna un desert delicious si rapid – bomboane raw vegan – si un smoothie hranitor si gustos si, cel mai important, ne vom relaxa si ne vom simti bine impreuna.

Atelierul va fi tinut de catre Claudia Buneci, mama unui baietel de doi ani, care este foarte pasionata de nutritie si care, dupa concediul de maternitate a ales sa reinceapa sa studieze, de data aceasta nutritia.
Mai multe informatii despre ea gasiti aici:https://www.facebook.com/Pofta-de-viata-cu-Claudia.

Workshopul se adreseaza copiilor cu varsta 5+

Detalii de desfasurare:
- atelierul se va desfasura in data de 31.01.2015, ora 11.00
- un atelier are o durata de 60 minute
- costul unui atelier: 50 lei/copil(*parintii au acces gratuit)
- adresa: Strada Voinicului, nr. 11, sector 3 Bucuresti.

Materialele sunt puse la dispozitie de Buburuza Isteata.

Important!!! Pentru rezervari va rugam sa ne contactati la telefon: 0755 337 388 sau e-mail: contact@buburuzaisteata.com

 

 

 

Articole similare:

.

Comentarii:

comentarii