Work At Home Moms la The Big Lunch Bucuresti

The Big Lunch Bucharest este un eveniment de comunitate și de strângere de fonduri pentru 15 cauze din București, care se desfășoară într-o singură zi, organizat pentru prima oară în România de Fundația Comunitară București.

wahm

The Big Lunch îi încurajează pe bucureșteni să participe sau chiar să organizeze prânzuri de susținere a celor 15 cauze împreună cu prietenii, vecinii sau colegii, acasă, pe stradă, în parcuri, la terase si la serviciu. În urma fiecărui tip de eveniment fondurile strânse vor fi donate uneia dintre cele 15 cauze comunitare.

Asociatia Work At Home Moms participa cu proiectul ”Mame Meseriașe – Școala de croitorie și design pentru mame”.

Proiectul vine în întâmpinarea nevoii mamelor de a obține o calificare și locuri de muncă în domeniu sau chiar deschiderea unui atelier propriu. De asemenea, prin amenajarea Școlii de croitorie, mamele vor putea testa și învăța cum să lucreze cu instrumente de specialitate și materiale adecvate.

Masa organizată de comunitatea Work At Home Moms pentru finanțarea Școlii de croitorie și design pentru mame va avea loc la Rawcoco, în ziua evenimentului (27 septembrie), între orele 11:00 și 16:00. Se sugerează o donație.

De asemenea, se poate dona și online aici http://thebiglunch.ro/evenimente/evenimente-inscrise-big-lunch/17-the-big-lunch-bucharest/45-eveniment?idE=29

Abia așteptăm să vă întâlnim!

Parteneri media SuntParinte.ro, Didactic.ro, CalendarulMagic.ro, UrbanKid.ro, GoKID.ro, www.ozzy.ro, Mamica Activa, TusiBebe, Bucurie Verde, Diversificare.ro, Euparinteghemotoc, Bebelu Tau, SuntParinte Ro, Clubul de parenting, www.ancabalaban.ro, www.blogulmameiincepatoare.wordpress.com, www.ed4lead.ro, Mama are blog

 

 

 

Articole similare:

.

Comentarii:

comentarii