Un părinte mai bun și Gașca Zurli te invită la spectacolul “Uite, vine Moș Crăciun”

Dacă în toamnă v-a cucerit cu cel mai vesel și dinamic spectacol, Gașca Zurli revine la Cluj cu un nou spectacol magic, ”Uite, vine Moș Crăciun”. Nu mai sta pe gânduri, fa-i copilului tău cel mai frumos cadou de Moș Nicolae -un bilet la cel mai colorat și emoționant spectacol al iernii.

Va fi de neuitat!

5 DECEMBRIE 2014,  CASA DE CULTURA A STUDENTILOR CLUJ-NAPOCA  , ora 18:00

Având în vedere reputația Trupei Zurli si a Mirelei Retegan, cunoscute din emisiunile tv găzduite de posturi de televiziune cu notorietate și apreciate în rândul telespectatorilor (TVR si National TV), spectacolul  „Uite, vin Moș Crăciun”,  cu siguranțî va aduce multă bucurie copiilor mari și mici.

10799684_863406177026319_1406245228_n1

ZURLI, compania de evenimente pentru copii care a creat nişa de family entertainment în România, vă propune pentru perioada Sărbătorilor de iarnă spectacolul “Uite, vine Moș Crăciun”! Este cel mai vesel, emoționant și colorat spectacol de Crăciun, dedicat întregii familii.

Tura Vura , cea mai caraghioasă vrăjitoare din lume, ar vrea să oprească sărbatoarea Crăciunului şi sosirea Moşului. Dar, Gaşca Zurli, împreună cu Zâna Bună au pregătit trucuri speciale pentru ea. Copiii vor ajuta Gaşca şi Tura Vura va suferi cea mai mare înfrângere din viaţa ei.

Surpriza spectacolului este Moș Crăciun, care își face apariția, spre bucuria copiilor din sală. Fetița Zurli are multe întrebări pentru Moșul, întrebări pe care cu siguranță cei mici le-au adresat măcar o dată părinților lor: cum reuşeşte să ajungă într-o singură noapte peste tot, cine îi aduce lui cadouri, dacă nu îl doare barba şi cine îi pregăteşte lui masa de Crăciun. Moșul răspunde răbdător la toate întrebările și le face surprize minunate prietenilor din Gașcă și copiilor din sală.

Spectacolul este interactiv, copiii, și părinții din sală fiind în permanență antrenați în acțiune, în cântece și jocuri. Cântecele și colindele tradiționale, din folclorul românesc și din folclorul copiilor, au fost reorchestrate și interpretate în cea mai veselă manieră.

Costumele sunt frumoase, colorate, de sărbătoare, iar întreg spectacolul este învăluit în magie.

Datele fiind scrise, coordonatele fiind stabilite, nu mai rămâne decât să vă rezervati un loc în sala de spectacol!

Data:5 Decembrie 2014

Ora: 18:00

Locatie: Casa de Cultura a Studenților

Pret bilet: 25 lei

Părintele care își ține copilul în brațe va plăti un singur loc.

Bilete se achiziționează ANTICIPAT de la Casa de Cultură a Studenților și Standul Ticket Event din Iulius Mall.

 

 

 

Articole similare:

.

Comentarii:

comentarii