Targul Copilariei

Vacanta incepe cu fapte bune!

Cei 50 de copii, beneficiari ai proiectului de mentorat Mari si Mici, Mari Amici, al Fundatiei Crestine de Ajutorare isi incep prima zi de vacanta invatand practic si facand fapte bune, la Targul Copilariei, luni 23 iunie 2014, intre orele 17 si 19, la Casino, in Parcul Central.

VOUCHER

Timp de 3 luni ei au produs bunuri alaturi de voluntarii lor, sau in cadrul Cluburilor Prieteniei, au invatat despre mecanismele pietei libere, cum sa isi promoveze si sa aprecieze valoarea banilor si a bunurilor, iar acum, isi invita prietenii la Targul Copilariei.

In cadrul evenimentului de luni, in partea a doua a evenimentului deschis publicului larg, cu incepere de la ora 17, cele mai indragite ateliere de lucru in care copiii au produs bunuri (crafturi) vor deveni ateliere publice. Astfel, toti copii clujeni care doresc sa participe sunt bineveniti. In schimbul participarii, ei pot dona lucruri de care nu mai au nevoie: nasturi, acuarele, pensule, hartie creponata, hartie colorata etc. Acestea vor fi folosite in proiectul Aripi pentru copii, derulat in Clinica de Pediatrie I si vor ajuta copiii spitalizati sa-si petreaca timpul intr-un mod educativ si mai placut.

Fiti alaturi de noi la distractie si fapte bune! Ceea ce voua va prisoseste, noua ne foloseste!

 

 

Articole similare:

.

Comentarii:

comentarii