Targ pentru tata – IN PARCAREA CORA, CLUJ

La sfarsitul verii 2011 tatal meu a fost diagnosticat de cancer pulmonar stadiul 3B, moment din care duce o lupta continua cu o boala care avanseaza fara mila. Datorita pozitionarii tumoarea canceroasa nu a putut fi extirpata. La scurt timp de la diagnosticare au inceput tratamentele cu citostatice si in paralel cele naturiste pentru imunitate. Nefiind eficace pe termen lung, in cateva luni tratamentele s-au schimbat, organismul a slabit iar tumoarea s-a extins. Pe parcurs a aparut o noua tumoare, faciala, care a fost operata, dar nu fara afectarea anumitor nervi faciali ce a dus la o semiparalizie.

1471987_10151751943367109_1643180320_n
Au mai urmat doua operatii una la mana dreapta reusita si una la mana stanga nefiind extirpata tumoarea deoarece mana ramanea paralizata sau era amputate. In urma ultimei operatii organismul s-a resimtit foarte tare si imunitatea foarte scazuta a dus la infectie in organism. E sub antibiotic de o luna si nu a mai iesit din casa in acest timp deoarece nu face fata plamanul drept, singurul functional in acest moment, la aerul rece.
Am achizitionat de curand niste suplimente care sa ii stimuleze imunitatea si a il puna in micare, sa il vitalizeze, dar e nevoie de mult mai mult decat atat si asta inseamna bani, bani de care nu dispunem. Din acest motiv si pentru ca doresc sa ii ofer un final de poveste cat mai linistit si fara zbucium doresc sa organizez un targ caritabil care sa imi permita sa cumpar tratamentele necesare.

SAMBATA, 21 DECEMBRIE,
intre ORELE 10-14
un targulet in care va invitam sa participati CU TOTII!!!
IN PARCAREA CORA CLUJ – IN CORT(in dreapta statiei de autobus, inainte de intrarea principala)

Eu va ofer bijuterii handmade, obiecte decorate, produse bio, pachetele pentru cadourile de Craciun.

Astept “vanzatori” care sa se alature cauzei mele cu jucarii si lucrusoare pentru copii, lucrusoare handmade.
Pentru cei care nu pot sa participe efectiv in ziua cu pricina pot sa doneze lucruri care vor fi puse spre vanzare.
Pentru detalii nu ezitati sa ma contactati pe mailcamelia_bud@yahoo.com, facebook: Cameleona Bijoux sau tel: 0741939928.

Vom pregati ceai si cafea calda sa ne incalzim, banutii merg catre tratamentul tatalui meu.

Asteptam cat mai multi cumparatori!!!

Orice donatie e bine venita si pana atunci si dupa eveniment:

RO77 RZBR 0000 0600 0777 3266
BUD CAMELIA SIMONA
CONT DESCHIS LA RAIFFEISEN BANK, CLUJ-NAPOCA.

Eveniment sustinut de CORA CLUJ

Articole similare:

.

Comentarii:

comentarii