Taramul viselor – expozitie de Alexandru Ioan Rotaru, Muzeul Taranului Roman, Bucuresti

expo-taramMuzeul National al Taranului Roman va invita in perioada 14 – 28 noiembrie 2013, in sala La nuiele, la expozitia intitulata Taramul viselor, ce poarta semnatura lui Alexandru Ioan Rotaru, elev in clasa a VI-a la Liceul Nicolae Tonitza.

Are doar 11 ani, iar cand va fi mare vrea sa devina pictor, designer, bucatar si veterinar. Toate impreuna. A inceput sa picteze de la varsta de 4 ani, prima sa expozitie personala a vernisat-o in iunie 2008. De atunci, in fiecare an, AXLE expune pe simezele galeriilor din Bucuresti.

Asadar, va invitam joi, 14 noiembrie 2013, orele 14,30, la Muzeul National al Taranului Roman, in sala La nuiele, in lumea lui AXLE, un taram al visului de… copil.

Ce bine ar fi daca scoala ar avea doar ore de pictura, modelaj, dans si colaj si, in pauze, ai putea sa te uiti la desene animate. De ce oare niciun om mare care picteaza nu s-a gandit la o astfel de scoala?
Ar fi perfect…

Expozitii
iunie 2008 – expozitie individuala Fantezie de copil – prof. Claudia Mincu
1 iunie 2009 – expozitie comuna – Palatul Parlametului – prof. Claudia Mincu
decembrie 2010 Universitatea Tehnica de Constructii – expozitia individuala Calatorind prin lumea mea – prof. Gabriela Cocora
iunie 2012 – Muzeul National Filatelic – expozitia individuala Sarbatoare – prof. Gabriela Cocora

Articole similare:

.

Comentarii:

comentarii