Spectacolul “Am o casută mică” – Un Părinte Mai Bun şi Gaşca Zurli la Cinema Maraşti în Cluj-Napoca!

Vrei să fii un ambasador al faptelor bune?

Îţi doreşti să aduci un zâmbet celor din jurul tău?

Noi DA!

Acesta este şi motivul pentru care te invităm alături de noi la un eveniment al distracţiei şi faptelor bune.

Evenimentul s-a născut din dorinţa de a face oamenii fericiţi, indiferent cât sunt ei de mici sau mari. Fiecare din noi avem dreptul la fericire. Dacă anul trecut am organizat un adevarat „Festival al copiilor” la Cluj şi Brasov, în acest an ne-am dorit să încercăm o nouă experienţă a fericirii, o nouă acţiune menită în primul rând să apropie oamenii.

În această vară,  campania “Un părinte mai bun” aduce în oraşul tău cea mai cunoscută trupa de teatru pentru copii, cu cele mai haioase persoaneje şi cele mai zurli momente. Vara, precum cu toţii ştim, este un prilej minunat de a celebra distracţia, animaţia, buna dispoziţie şi amuzamentul. Ei bine, noi vom avea parte de toate acestea şi multe altele în acelaşi loc.

afis-zurli1

Pe  17 Iulie în Cluj,  la Cinema  Maraști soseşte TRUPA ZURLI!!  O trupă a veseliei!

Să ţii minte că sunt cei mai tari animatori pentru copiii mari şi mici, sunt ambasadorii energiei pozitive şi ai distracţie. Unde sunt ei, e loc de petrecere. 6 persoanaje hazlii ne învaţa să cântăm, să dansăm şi să uităm de rutină. Ne învaţă şi lucruri utile prin programele lor educaţionale. MIRELA RETEGAN, celebra autoare a uneia din cele mai bine  cărţi vândute „Mami, tati, joaca-te cu mine”, „Tanti prezentatoarea” a Trupei Zurli va încânta cu jocurile special pregătite pentru a învăţa părinţii şi copiii să petreacă timp frumos şi de calitate împreună. Trupa Zurli împreună cu multe alte personaje din desenele tale preferate te aşteptă să petreceţi împreună o dupa-masă de neuitat.

NU UITA!

Îţi dăm întalnire pe 17 Iulie  ora 18:00 la  Cinema Marasti în Cluj-Napoca! Vom avea premii şi concursuri pentru cei mici, surprize frumoase care să le formeze amintiri de neuitat în această vacanţă.

 

Am precizat că acest eveniment va fi unul şi al faptelor bune.

De ce?   Spectacolele sunt organizate în scopul de a strânge fonduri, alimente, dulciuri pentru cei 300 de copii orfani de la Valea Plopului, precum şi de a le aduce acestora o bucurie unică în vacanţă, printr-un spectacol vesel al Trupei Zurli, pe care să şi-l amintească cu drag toată viaţa. Văzând cu ochii lor, ascultând cu urechile lor şi simţind cu inima lor ne dăm seama cât de mult îşi doresc şi ei fericirea şi buna dispoziţie.

Obiectivul acestor evenimente este de a motiva copiii cu posibilităţi să se unească pentru o cauză nobilă, ce-i vizează pe colegii lor de generaţie, defavorizaţi din punct de vedere social şi material. Toţi cei care doresc să susţină campania iniţiată, o pot face participând la spectacol sau donând alimente sau dulciuri.

Vino alături de noi la unul din cele 2 evenimente, la  Cluj sau Brasov, achizitioneaza biletele  cu care poţi avea acces la spectacol, iar astfel susţii acţiunea noastră caritabilă. Împreună vom reuşi să înveselim nu doar copiii noştri ci şi cei care se afla în nevoi. Costul unei bilet  este de 35 de lei şi permite accesul unei singure persoane la spectacol.

 BILETETE se achizitioneaza ANTICIPAT din urmatoatele locatii:

1. Magazinul de jucarii Jokee (din Iulius Mall)

2. Magazinul de jucarii Boribon, (str. Bolyai nr. 4, in curte)

3. Asociatia pentru formare si dezvoltare continua Cluj (str. Fabricii, nr 5)

 

 

Articole similare:

.

Comentarii:

comentarii