SERI TIHNITE DE IARNA – Ateliere de creatie la Cuiburi cu Soare din Floresti, jud Cluj

floresti… mireasma de crengi de brad, miros de mere coapte si turta dulce cu scortisoare, melodii line si incarcate cu starea de asteptare a unui miracol, ochisori curiosi de copii, emotii si stare de daruire, apropierea autentica de cei dragi … toate impreuna alcatuiesc atmosfera Craciunului…

Haideti sa ne incarcam inimile in luna Decembrie cu atmosfera fermecata a Sarbatorii Sfantului Craciun, petrecand cateva seri tihnite impreuna prin indeletniciri specifice, dedicate acestei sarbatori.

Haideti sa aducem un iz de sarbatoare in serile acestea de iarna – fiecare din specificul sufletului sau, sa cantam colinde, sa creem impreuna decoratiuni pentru casa – aducand mai aproape de noi suflul sarbatorii, sa preparam delicii sanatoase si frumoase, sa ne imbibam in mireasma misterului trait de sufletul unui copil de Craciun.

DATE: 3,10,17 decembrie 2013
Observatie: in datele de 4, 11, 18 vom repeta atelierele cu aceleasi teme, dar iin limba maghiara

ORA: 17.30
DURATA: o ora – o ora si jumatate

NECESAR: mare parte din materiale le asiguram noi, dar pentru autenticitatea pregatirii o sa va anuntam pe email ce se mai poate aduce de acasa.

FINALITATE: decoratiuni de brad din elemente naturale foarte diverse, felicitari, cadouri specifice, decoratiuni pentru casa.

COST: 15 lei

INSCRIEREA: e necesar sa trimiteti un email pe adresa contact@cuiburi-cu-soare.ro, chiar daca pe Facebook va anuntati prezenta. Va multumim!

Fiecare atelier va avea o tema specifica, pe care o vom comunica celor care se inscriu pe adresa noastra de email.

Articole similare:

.

Comentarii:

comentarii