Seminarul Essence Foundation, editia a XII-a la Cluj

Seminarul Essence Foundation, facilitat de Dr. Menis Yousry, este un curs de desavarsire personala. Seminarul nu este atipic, este insa special pentru ca utilizeaza un principiu extrem de simplu, dar extrem de puternic: trairea, experienta, crearea unui context, impreuna cu grupul, in care fiecare cursant are ocazia de a se vedea pe sine foarte clar. Stim sa vorbim despre tiparele subconstiente, uneori analizam foarte mult si aproape ca le vedem. Dar cum ar fi daca le-am vedea chiar in timp ce le manifestam?

essence_foundation_2015_02_final

In cadrul seminarului te vei bucura de:
- experimentarea si personalizarea unor instrumente practice
- cresterea increderii in tine
- imbunatatirea relatiilor din viata ta (familie, colegi, partener/a)
- imbratisarea trecutului cu compasiune
- trairea prezentului 100%
Cum ar fi sa iti folosesti propriile resurse fara efort si sa ajungi sa functionezi la potentialul tau real, atat in viata profesionala cat si in cea personala?

Seminarul Essence Foundation Cluj Napoca – 27 februarie – 01 martie 2015, Hotel Golden Tulip Ana Dome, str. Observatorului nr 129, Cluj Napoca, 400325

Inscrierea se face prin: http://goo.gl/TCYo4L
Taxa de participare: 450 RON/persoana + TVA (Total 558 Ron cu TVA inclus)

Persoana de contact: Corina Nechita, tel: 0757033902
email: essencecluj@gmail.com

Daca vrei sa afli mai multe despre Essence in Romania, poti accesa acest video http://goo.gl/yT390D

Facilitator: Dr. Menis Yousry, a creat seminariile de dezvoltare personala Essence dupa o experienta de peste 15 ani ca Supervizor al Sistemului National de Sanatate UK, Psiholog si Psihoterapeut in Terapie Sistemica, a condus si facilitat in ultimii 20 de ani procesul Essence in peste 16 locatii din Europa, SUA, America Latina si Orientul Mijlociu.

 

 

 

Articole similare:

.

Comentarii:

comentarii