Seara de poveste impreuna cu Copii spre viitor in parcul Titan, Bucuresti

În fiecare joi seara, ora 19:00, în parcul Titan zona Dante Alighieri/Matei Ambrozie

INTRAREA LIBERA!

carte

Tu iti mai amintesti de acea poveste citita de parinti, bunici sau educatoare care te-a determinat sa iti imaginezi ca poti zbura? Mai tii minte cum fiecare poveste te transforma in printesa sau print intr-o clipa sau te purta pe meleagurile de la Humulesti cu nastrusniciile lui Nica?

Pentru ca avantajele cititului sunt nenumarate, mai ales daca acesta incepe sa fie o pasiune inca din copilarie, “Asociatia Copii pentru viitor” a creat un eveniment saptamanal deosebit. In fiecare joi, de la ora 19, va asteapta in parcul IOR pentru “Seara de poveste”. Evenimentul are ca scop initierea copiilor in tainele cititului si ale povestilor, iar pana in prezent astfel de activitati cu micuti, s-au dovedit a fi un succes. Copiii sunt foarte receptivi la tot ceea ce este nou si implica imagini colorate din poveste si personaje de basm, intreband cu entiziasm atunci cand au nelamuriri si raspunzand cu dibacie tuturor intrebarilor.

Stii ca cele mai importante realizari in viata pornesc de la prima carte citita? Ca aceasta ajuta la cresterea increderii in noi inca din copilarie, ca putem devenim buni, organizati, perseverenti, imbunatatindu-ne tot timpul gandirea si concentrarea? Tu cum iti ajuti micutul sa deprinda toate aceste abilitati? Cand i-ai citit ultima poveste copilului tau?

 

 

 

Articole similare:

.

Comentarii:

comentarii