Scrisoare pentru Moș Crăciun – Lansare de carte – locul de joacă “Elefănțelul curios”, București

Locul de joacă “Elefănțelul curios” găzduiește o lansare de carte specială. Cristina Beatrice Preda, tânăra de 17 ani, autoarea celor trei volume de povești pentru copii “Aventurile lui Tăpățel și prietenii lui jucăuși” „Jurnalul Creionului Tapat”, și “Puterea Prieteniei” își lansează în data de 12 decembrie 2013, ora 18:00, un volum special de sărbători împreună cu invitații ei speciali.
Actrița Rusu Nicoleta de la teatrul Ion Creangă va citi un fragment din carte, iar Daniela Andrei (15 ani) va susține un minirecital la vioară.
Cartea Scrisoare pentru Moș Crăciun a fost publicată de Self-Publishing România.
1499446_10202795527829710_2084463357_n

Iată ce spune Cristina despre noua ei carte:

“În prezent, particip cu voioșie la întâlnirile cu elevii de la Biblioteca Metropolitană, iar de fiecare dată rămân plăcut surprinsă de deschiderea lor, și de bunătatea cu care mă întâmpină. Râsetele lor cristaline sunt o răsplată neprețuită, și mă consider bogată în zâmbete largi.
Cartea pe care o lansez „Scrisoare pentru Moș Crăciun” are o semnificație aparte pentru mine, așa cum are și relația bunici-nepoți. De-a lungul timpului, viața mi-a dat de înțeles că are și suișuri și coborâșuri, dar asta nu înseamnă că trebuie să ne lăsăm răpuși de prima rafală de vânt. Nu atunci când avem o lume întreagă de explorat. Credința și voința zdrobesc limitele, pe care de cele mai multe ori, noi ni le impunem, fără a ști cu exactitate de ce suntem capabili.”

Articole similare:

.

Comentarii:

comentarii