Şcoala prin ochi de copii: O şcoală fără violenţă – Bastionul Croitorilor, Cluj

scoalaExpozitie Photovoice - Școala prin ochi de copii: O școală fără violență

Expozitie Photovoice la Bastionul Croitorilor

 

Intr-un mediu in care diversitatea motivează violența, proiectul 1,2,3 violența… STOP!, proiect realizat de Asociația Rază de Soare, in parteneriat cu Școala Gimnazială Specială CRDEII și PATRIR, îsi propune să încurajeze, prin exprimări artistice, valorificarea diversității, precum și reducerea incidenței actelor de violență întâlnte în școli.

Dintre atelierele la care elevii au participat pe parcursul proiectului, în cadrul atelierului de Photovoice, elevii Școlii Gimnaziale Speciale CRDEII, a Școlii Nicolae Iorga și a Școlii Ioan Bob au și-au exprimat prin folografiile cu mesaj dorința pentru o școală a prieteniei, o școală fără violență și o școală în care diversitatea este acceptată și apreciată. Un număr de 20 de fotografii au fost selectate pentru a apărea în cadrul expoziției.

Pe data de 14 februarie, de la ora 15.00, la Bastionul Croitorilor, Centru pentru Cultură Urbană, va avea loc deschiderea expoziției, în cadrul căreia veți avea ocazia să vă întâlniți cu o parte dintre fotografi, însă și cu persoanele responsabile de coordonarea activităților. Vă invităm să priviți școala prin ochi de copii. Expoziția va avea loc în perioada 14-28 februarie. Proiectul este finanțat de Comisia Europeană prin programul Tineret în Acțiune.

 

 

Articole similare:

.

Comentarii:

comentarii