Primii pasi in Actorie – Atelier pentru copii (4-6 ani) – Fundatia Calea Victoriei, București

teatru_copiiCopiii sunt autentici, au puterea de a crede, iar imaginatia lor are valorile cele mai inalte la varstele prescolare.

La 4-6 ani, copiii sunt inzestrati cu o energie de cele mai multe ori obositoare pentru maturii din jurul lor, sunt mereu in cautare de raspunsuri, iar activitatile pe care le indeplinesc sunt interesante pentru putin timp. Cauta mereu noi stimuli, iar atentia lor este comutata rapid de pe un punct de concentrare pe altul. Acestea nu sunt defectele copilariei, ci calitatile ei.

La cursul de actorie pentru copii de 4-6 ani, prin jocuri si exercitii, cei mici isi pot folosi energia si atentia intr-un mod calitativ.

Cursul nostru de initiere in teatru pentru prescolari “pune la lucru” naturaletea si bucuria de joc a celor mici si le ordoneaza activitatile prin diferentierea punctelor de interes. Imaginatia nu trebuie laudata in sine, ci trebuie canalizata, ea fiind izvorul creativitatii.

Nu numai cei talentati in arta isi pot manifesta creativitatea in activitatile lor, ci orice copil care este incurajat sa isi exprime parerea, original, si in conformitate cu subiectul.

Pe parcursul celor 5 intalniri, cei mici se vor bucura de jocuri interactive si captivante, prin care isi vor dobandi puterea de concentrare, isi vor dezvolta atat limbajul verbal cat si cel nonverbal, vor descoperi competitia, dar si acceptarea greselilor, isi vor dezvolta capacitatea de a actiona si de a comuta atentia, vor invata sa isi distribuie atentia si, nu in ultimul rand, sa asculte si sa raspunda concret.

Va rugam tineti cont de faptul ca atelierele noastre nu se adreseaza copiilor cu nevoi speciale.

Domeniu: Actorie, Dezvoltare personala
Lector: Smaranda Caragea
Data incepere: 16 mai 2015
Ora curs: 11:30
Numar ateliere:
  • 5
Frecventa:
  • saptamanal, sambata
Tip: Practic
Varsta Minima:
  • 4 ani
Varsta Maxima:
  • 6 ani
Cost:
  • 225 ron
Cost redus (card fidelitate):
  • 200 ron
Loc:
  • fundatie, str. Popa Soare 40, et. 1; Bucuresti
Numar maxim persoane:
  • 12

 

 

 

 

Articole similare:

.

Comentarii:

comentarii