Pledoarie pentru bune maniere – Casa Ion Mincu, Bucureşti

BM3_modificatx2Asociatia Romana pentru Cultura, Educatie si Normalitate – ARCEN organizeaza joi, 19 decembrie, de la ora 18.00, la Casa Ion Mincu, evenimentul „Pledoarie pentru bune maniere. Un eveniment cu eticheta”.

Invitatul serii, Theodor Paleologu va vorbi, la propunerea ARCEN, despre rolul bunului-simt, al bunelor maniere si al etichetei in societatea secolului al XXI-lea, despre valabilitatea acestor norme si despre felul in care trebuie intelese, insusite si aplicate aceste reguli.

ARCEN lanseaza o invitatie la redescoperirea artei de a trai, o invitatie la intelegerea gandurilor si a comportamentului nostru de fiecare zi, dar si la asumarea gesturilor marunte care dau frumusete vietii, o invitatie curajoasa, in contextul actual al societatii romanesti.

Evenimentul va fi insotit de un recital de pian sustinut de Florian Mitrea, bursier la Royal Academy of Music din Londra, castigator al concursurilor Beethoven – Londra, Sheepdrove – Newbury, Vienna International Piano Competition si International Holland Music Sessions.

Echipa ARCEN a realizat o serie de interviuri pe tema bunului simt si a bunelor maniere, care au fost adunate intr-un reportaj ce urmeaza a fi dezbatut in cadrul intalnirii „Pledoarie pentru bune maniere. Un eveniment cu eticheta”, reportaj care doreste sa ilustreze cat mai fidel parerea contemporanilor despre aceasta tema atat de putin luata in serios astazi.

Articole similare:

.

Comentarii:

comentarii