Pamantul – adresa noastra in Univers (atelier pentru copii) – Bucuresti

Duminica, 20 sept., de la ora 10,30 Asociatia Maia si Clubul Exploratorilor va invita la reeditarea atelierului pentru copii: Pamantul – adresa noastra in Univers. Atelierul este potrivit pentru copii cu varste intre: 5- 10 ani.

Omul-in-UniversIn acest atelier:
● vom povesti si vedea filmulete despre sistemul nostru solar si despre felul incare arata Universul.
● apoi trecem la actiune (pentru ca ea este mama invatarii si a consolidarii caracterului) si vom face joculete tematice in aer liberpentru a fixa cunostintele si pentru a ne bucura de o provocare in acelasi timp fizica si mentala.
● Ca sa lasam loc pentru o umbra de mister, la finalul jocului vom avea si o surpriza pentru participanti :).

COST INTRARE: 28 RON.
Participarea se face prin inscriere, in limita locurilor disponibile. Inscrierile se fac pana pe 18 septembrie pe adresa de mail oananeacsu9@gmail.com, la telefon 0722362017 sau direct prin formularul de contact de pe blog. In momentul inscrierii va rugam sa mentionati: numarul de copii participanti, varsta lor, numele copiilor si al adultului care ii insoteste, numar de telefon de contact.
Minim de participanti pentru desfasurarea atelierului: 6 – maxim: 12.
Durata aproximativa: 2 ore.

Locatia atelierului este sediul Asociatiei Maia: str. Alexandru Ioan Cuza nr. 23, Bucuresti

Cititi pe blogul nostru mai multe detalii despre atelier si despre celelalte activitati ale clubului: http://exploratorii-metropolitani.blogspot.ro/ .

Va asteptam cu drag :)

Articole similare:

.

Comentarii:

comentarii