O calatorie muzicala cu PAM PAM, la fel ca pe Broadway, incepe la Mega Mall

Sambata, 5 martie intre orele 18:00 – 19:00, va asteapta Pia, Vio si Kito, dar si prietenii lor Pam-Pam si Bum-Bum pentru a da pleca impreuna cu cei mari si cu cei mici intr-o CALATORIE MUZICALA PE ARIPILE VANTULUI!

Cover-851-x-315_event_v2-01

Intalnirea cu Pia, Vio si Kito va aduce un spectacol muzical plin de distractie, dans si multa buna dispozitie.
Cei trei prieteni de joaca vor sa plece in vacanta, dar nu se hotarasc daca vor merge la munte sau la mare. Pam-Pam si Bum-Bum sar in ajutorul prietenilor si participa la un spectacol „Mascotele au talent” Dar… egalitate, asa ca apare Vantul care le incurca si mai tare planurile si ii rapeste pe cei doi umflatei simpatici. Incepe calatoria muzicala a lui Vio, Pia si Kito, care vor zbura in diferite colturi ale lumii, vor cunoaste o serie de culturi muzicale, dansuri, dar si alti prieteni care ii vor ajuta sa ii salveze pe Pam-Pam si Bum-Bum.

In final, aventura muzicala le va aduce celor trei nu numai distractie, dar si adevarate lectii de viata precum ca prietenia conteaza cel mai mult.

Un spectacol plin de culoare, multa energie si veselie. Traieste o CALATORIE MUZICALA PE ARILIE VANTULUI in ritmuri de PAM PAM! Te asteptam cu drag!

Din luna martie, trupa PAM PAM va lansa cel de-al doilea show LA SCOALA ESTE CA-N POVESTI!
_________________________________________________________________________
PAM PAM este o trupa de teatru muzical pentru copii care propune un concept creativ si unic de spectacol: musical educativ dupa un scenariu original. Daniela Toma (Daisy), creatoarea si initiatoarea acestui proiect are o experienta de peste 10 ani in activitatea cu copii. Ea a dezvoltat cu success, de-a lungul timpului, in Romania, programul “Learn with music”, adus special din Statele Unite ale Americii, dar si clubul de educatie nonformala pentru copii mici din Bucuresti, Mikokids.

CONTACT PRESA: Laura Grigore, PR Consultant, mobil: 0743.146.653, laura@inspirecommunication.ro
CONTACT SPECTACOLE: Daniela Daisy Toma, mobil: 0720.153.311, daisy@learnwithmusic.ro

Articole similare:

.

Comentarii:

comentarii