Moș Crăciun vine la Plaza România, Bucuresti

Magie, face-painting și baloane modelate, spectacol cu muzică și dans,  workshop-uri de creație și multe alte surprize, toate acestea vă așteaptă  în rotonda din Plaza România, vineri, 20 decembrie, începând cu orele 18:00.

1524956_565910386824256_748948970_n

Moș Crăciun va fi invitatul nostru special. El le-a pregătit copiilor multe cadouri și surprize.

Cei care vor realiza cele mai frumoase și originale felicitări pentru Moș Crăciun, în cadrul workshop-urilor de creație, vor fi răsplătiți de către acesta, căci a venit de departe cu tolba plină de cadouri pentru copii.

Moșul îi va premia și pe cei mai isteți copii, care au participat la Concursul Aristotel, singura competiție gratuită care are ca scop încurajarea creativității și a gândirii logice în rândul elevilor din învățământul gimnazial.

V-am pregătit și o lecție demonstrativă de pictură prin tehnica EBRU, susținută de participanții la cursul de pictură pe apă, organizat de Fundație în colaborare cu Școala de teatru Corifeu. O parte din creațiile acestora, vor putea fi admirate pe toată perioada desfășurării evenimentului.

Magia Crăciunului va fi trăită la Plaza România, alături de câștigătorii celei de-a treia runde a Concursului de talente Allegria, ediția a III-a : Teodora Rășină (12 ani) și Mihnea Anton (11 ani), Trupa Mini Trouble, Trupa Discovery; Trupa “Giganții” și colindătorii Școlii Gimnaziale nr.1 ”Cuza-Vodă” (Călărași), grupul vocal al Fundației Dan Voiculescu și membrii acestuia, care vor oferi momente inedite și  vor crea o atmosferă magică, specială, de întâmpinare a Crăciunului.

Acest eveniment încheie seria de activități organizate în parteneriat cu Plaza România, pe parcursul anului 2013.

Accesul este gratuit.

Articole similare:

.

Comentarii:

comentarii