MIRANDOLINA – OPERA COMICĂ PENTRU COPII, BUCUREŞTI

MIRANDOLINA – OPERA COMICĂ PENTRU COPII, BUCUREŞTI
30 mai  2014, ora 17.00

În luna mai, la OPERA COMICĂ PENTRU COPII veţi călători pe pământ italian, cu baletul „MIRANDOLINA”, inspirat de celebra piesă de teatru „HANGIŢA”, creaţie a dramaturgului Carlo Goldoni.

„MIRANDOLINA” înseamnă o poveste veselă şi plină de farmec a tinerei carismatice care moşteneşte de la tatăl său un han la Florenţa. Numeroşii călători care trec pragul hanului îi fac curte frumoasei Mirandolina, care trebuie să facă faţă cu isteţime avansurilor celor din jurul ei, pretext pentru crearea multor situaţii comice.

mirandolina 2011 055

Coregrafia spectacolului este semnată de Mihai Babuşka, artist a cărui carieră a fost puternic marcată de activitatea sa ca balerin, coregraf sau director al companiei de balet în cadrul Operei Naţionale Bucureşti şi care a dansat în toate rolurile majore ale baletului clasic pe scene din ţară şi străinătate, dedicându-se ulterior coregrafiei.

Scenografia este realizată de Viorica Petrovici, asistent de coregrafie este Cătălin Caracaş, iar în distribuţie îi veţi aplauda pe artiştii OPEREI COMICE PENTRU COPII: Theodora Munteanu, Alis Gheorghe, Andreea Soare, Alexandra Corneanu, Claudia Iagăr, Sabina Chirilă, Andy Ardeleanu, Mihai Pricope, Daniel Manea, Ionuţ Birjovanu, Octavian Iuga, Andrei Dogaru şi Roberta Enişor.

Pentru mai multe detalii despre producţiile OPEREI COMICE PENTRU COPII, vă invităm să consultaţi site-ul operacomica.ro.

 

 

 

Articole similare:

.

Comentarii:

comentarii