Micul Prinţ, la Librăria Humanitas – Teatrul Ion Creangă, Bucureşti

Micul_PrintLuni, 28 aprilie, ora 18.00, vă aşteptăm la Librăria Humanitas din Fundul Curţii (Calea Victoriei, nr. 120) la întâlnirea cu „Micul prinţ”, de Antoine de Saint-Exupéry, pentru a redescoperi aventurile fermecătoare ale unuia dintre cele mai îndrăgite personaje ale literaturii universale din toate timpurile.

De pe asteroidul său în formă de casă, Micul Prinţ va poposi pentru o vreme alături de micii spectatori, pentru a le împărtăşi, în lectura interactivă a actriţei Teatrului Ion Creangă – Vera Linguraru cum este posibil, doar cu ajutorul imaginaţiei, să descoperi un elefant acolo unde toţi cei din jur văd o banală pălărie, cum să ai grijă de ceea ce iubeşti, cum să înveţi să devii responsabil pentru ceea ce ai îmblânzit şi cum sufletul este singurul care poate vedea dincolo de ceea ce ochii nu pot cuprinde.

Aşadar, pentru a afla de ce Oamenii mari nu pricep niciodată nimic şi este obositor pentru copii să le dea întruna explicaţii, vă aşteptăm luni, 28 aprilie, ora 18.00, la o nouă lectură specială realizată de Teatrul Ion Creangă. Intrarea este gratuită, în baza înscrierii prealabile la adresa de e-mail: inscrieri@teatrulioncreanga.ro.

 

 

 

Articole similare:

.

Comentarii:

comentarii