Mamici de poveste – editia a VI-a – Happy Moms, Brasov

Mamici vesele, ne place curajul, ne plac povestile.

Pe 28 august ne revedem pentru un eveniment dedicat mamicilor care isi cauta un drum paralel profesional sau un alt drum profesional si vor sa prinda curaj dar si nitica expertiza si sa afle un sfat avizat.

Tema: Branding-ul

hapy

In “Spatiul mamicilor cu initiativa” imbinam stiinta cu practica, intalnindu-ne o mamica practician, Anca Gansca, owner ceainaria Ceai et Caetera.

Haideti deci cu lista de intrebari in buzunar si zambetul pe buze sa descoasem stiintific, teoretic si practic drumul de la idee la practica, trucuri, trick-uri, ponturi din cunostintele unei mamici expert in teorie si din experienta unei mamici curajoase.

Si shhhh! E mare secret! Invitam mamicile care vor sa participe si care au descoperit sau redescoperit pasiunea pentru hand-made sa aduca niscaiva mostre si carti de vizita, in caz ca ni se face dor de ele ulterior.

In “Spatiul copiilor” puii au parte de voie buna.

In “Spatiul taticilor”, jumatatile noastre de suflet pot savura alaturi de aerul boem, un ceai sau o cafea.

Aer de vara cald aduc partenerii evenimentului: Friends Lounge, Party Nation, Suntpitic.ro, Revista COSSE, Daniela Mezdrea Photography.

Organizator: Happy Moms

Cotizatia pentru eveniment include un ceai, o negresa, distractia copiilor si incantarea ca ne vomfi cunoscut si vom fi aflat informatii noi si utile!

Detalii suplimentare si confirmarea participarii se face pe e-mail: contact@happymoms.ro pana la data de 26 august 2014.

Pentru o organizare optima, va rugam precizati daca veniti insotita de copil/copii si ce varsta are/au. Multumim, va asteptam cu drag!

 

 

 

Articole similare:

.

Comentarii:

comentarii