Mama Connect, BUCUREȘTI – Work At Home Moms Romania, Bucuresti

Mama Connect este o serie de întâlniri periodice in cadrul cărora mame cu inițiativă se înscriu ca speakeri și prezintă ideea cu care vor să scrie istorie!

Fiecare povestește despre al său proiect celorlalte mame cu mostre, vouchere, materiale publicitare, fac schimb de contacte și poate chiar de oferte de colaborare.

1450311_673996472716683_7373854446837688528_n

Pot participa și mamele care încă nu și-au ales drumul profesional și doresc să afle din experiența celor înscrise ca speakeri. Ne inspirăm unele pe celelalte.

Vrei sa fii și tu una dintre ele?
Trimite-ne un mail pe contact@wahm.ro și ocupă locul binemeritat.
Ne vedem pe 23 noiembrie, de la ora 11.
Donație sugerată 20 lei.
Loc Casa Rudolf Steiner Bucuresti, strada Visinilor, 17.

Parteneri media
www.SuntParinte.ro, www.Didactic.ro,
www.CalendarulMagic.ro, www.UrbanKid.ro, www.GoKID.ro, www.ozzy.ro, www.MamicaActiva.wordpress.com, www.TuSiBebe.wordpress.com, www.BucurieVerde.ro, www.Diversificare.ro,
www.Euparinteghemotoc.blogspot.ro, www.bebelu.ro, www.SuntParinte.ro, www.ClubulDeParenting.ro, www.ancabalaban.ro, www.blogulmameiincepatoare.wordpress.com, www.ed4lead.ro, www.MamaAreBlog.blogspot.ro, www.BlogDeParinti.info, www.centrul-9luni.ro, www.mamadeprofesie.ro, www.laurabucur.ro, www.ouzoland.com, www.smartandhappychild.ro, www.qbebe.ro/, www.parenting.fiiunnume.ro

 

 

 

 

Articole similare:

.

Comentarii:

comentarii