“La ferma” – MiniArtShow la Școala de Muzică și Arte Plastice Nr. 3, Bucureşti

Vrei ca micutul tau sa se bucure de o experienta senzoriala cat mai complexa? Vino la atelierele de stimulare senzoriala organizate de MiniArtShow by Ioana Ginghina, si cel mic se va familiariza cu tot ce il inconjoara intr-un mod placut si distractiv!

mini

Va prezentam OFERTELE pentru atelierele de stimulare senzoriala: daca achitati integral costul primelor 3 ateliere cel de-al 4-lea este GRATIUT sau daca achitati integral costul primelor 4 ateliere urmatoarele 2 sunt GRATUITE!!!

Va asteptam MARTI, 21 octombrie, ora 11:00 in cadrul Scolii de Muzica si Arte Plastice la atelierul intitulat “La ferma” destinat copiilor cu varsta cuprinsa intre 8 si 24 de luni.

Ca prin minune decorul se transfo rma intr-un mod inedit, pentru ca cei mici sa se poata bucura cat mai mult de o experienta noua si unica. Vaca, cocosul, catelul, pisica, oaia, sunt doar cateva dintre animalutele ce isi vor face aparitia in fata celor mici. Cu ajutorul papusilor, a materialelor senzoriale si a muzicii, cei mici vor descoperi vietuitoarele prezente in orice ograda.

Prietenii nostri vor avea parte de o aventura la ferma.
Asteptam toti micii prieteni la distractie!

Durata aproximativ o ora.
Pret: 50 lei/copil ( adultii nu platesc)
Toate materialele necesare atelierului intra in pretul biletului.
Inscrieri : www.miniartshow.ro, miniartshow@yahoo.com sau 0749 41 9999.
Adresa: Scoala de Muzica si Arte Plastice Nr. 3, Strada Stirbei Voda, Nr.101, Sector 1, Bucuresti

 

 

 

 

 

Articole similare:

.

Comentarii:

comentarii