Jugando Espanol – Invatam spaniola prin joaca – Lumea lui MOMO, Bucureşti

Jugando Espanol – Invatam spaniola prin joaca
din 26 martie de la ora 18.00
Cristina Martinez
profesor nativ de limba spaniola din Madrid

aprende1

Ti-ar placea sa largesti si sa colorezi orizontul copilului tau, invatand o limba straina? Spaniola poate fi o alegere, chiar daca copilul tau are 3, 4 sau 6 ani …iar daca invatarea se va face prin joaca, cu atat este mai simplu si mai motivant pentru el.

Si toate acestea pentru ca, in primii ani de viata, joaca este o componenta esentiala in dezvoltarea sa, de viitor adult. Copiii au cele mai bune ocazii de a invata si de a afla lucruri noi despre ei si lumea in care traiesc. Pentru ei este o sursa nesecata de energie, dar in acelasi timp jocul ii calmeaza, ii relaxeaza, le stimuleaza mintea si corpul. Jocul ne ajuta sa fim mai inventivi, fericiti, flexibili si chiar intelegatori, o necesitate a existentei noastre.
Cristina este de origine spaniola si vine din Madrid, unde a absolvit Facultatea de Psihopedagogie, cu specializare pe educatia timpurie, copii de 3-6 ani. Experienta dobandita in Spania, ca tutore in gradinite si centre de educatie non formala pentru copii, o ajuta sa puna in practica o noua idee marca Lumea lui MOMO. Cand nu este cu noi, Cristina preda limba spaniola copiilor intre 5 si 15 ani, la Instituto Cervantes. Cristina isi propune sa ii introduca pe copii in limba spaniola, prin joaca si interactivitate, ajutata de ilustratii, jucarii specifice si cantecele – fiecare avand un rol activ in orice moment.

Cursul va incepe pe 26 martie si va fi compus din mai mullte module, fiecare modul avand 8 saptamani . Ce vom face concret in primele 8 intalniri: formulele de salut, culorile, cum este vremea astazi, numerele, corpul meu, familia mea, casa si orasul meu.

Cum ne organizam?
In fiecare miercuri de la 18.00
Durata sedinta: 55 minute
Durata modul: 8 saptamani, 1 sedinta pe saptamana
Grupa maxima: 8 copii

Plata si inscriere:
Costul unui modul de 8 sedinte este 349 de lei, si se achita la momentul inscrierii, cash la sediul Lumea lui MOMO sau prin transfer bancar la, mentionandu-va numele si cursul pentru care va inscrieti.
Lumea lui MOMO S.R.L.
RO10INGB0000999903147605, ING ROMANIA

 

 

Articole similare:

.

Comentarii:

comentarii