“Jucarii iscusite” – atelier de construit jucarii cu materiale reciclate, Bucuresti

*Pentru cine?*: pentru mame si pici de toate varstele

*De ce?*: invatam sa reciclam, sa transformam lucrurile de care nu mai avem nevoie in chestii utile, in obiecte de decor. Petrecem timp impreuna invatand un nou skill. Ne facem prieteni noi.

*Cand si unde?*: la centrul WAHM duminica, 22 iunie, intre 10:00 si 13:00

jucarii

*De ce avem nevoie?*: 2-3 hainute vechi, dragi, de care nu ne putem desparti (preferabil din panza), pamblici, margele si nasturei salvati de la drumul spre pubela, creativitate, rabdare si dorinta de a invata cum sa ne petrecem activ timpul, impreuna cu copii nostri.

*Ce presupune?* urmam cativa pasi simpli: alegem materiale, taiam dupa sablon, croim cu multa imaginatie, adaugam dupa bunul-plac labute, codite, decoram cu pamblici, nasturi si margele, coasem impreuna la masina, asamblam si retusam.

*Cu cine?*: Ruxandra Nan, mama full time, designer de jucarii, initiator Souris Blog, conducatoare de ateliere pentru mame si copii descurcareti.

*Cat si cum?*: donatia recomandata 30 lei, inscrieri pana sambata noapte pe contact@wahm.ro, numarul maxim de participanti: 10 cupluri mama&kid

Parteneri media: SuntParinte.ro, Didactic.ro, GoKID.ro,
CalendarulMagic.ro, UrbanKid.ro, Mamica Activa, www.ozzy.ro, SuntMamica.ro, SuntGravida.ro, mami.ro, Mama Invingatoare, Clubul de parenting www.ancabalaban.ro

 

 

 

 

Articole similare:

.

Comentarii:

comentarii