Înscrie-ți copilul la Fabrica de Reciclare: Curs interactiv de reciclare creativă pentru copii!

flyerCursul dezvoltat și susținut de echipa EcoSocial, este structurat în patru ședințe în care copiii își vor putea dezvolta creativitatea, imaginația, abilitățile și se vor putea exprima liber realizând diverse obiecte folosind cele mai banale materiale. Materialele de lucru vor fi cartoanele, sticlele din plastic, lemnul, reviste vechi și le vor transforma pe toate în jucării, machete și mobilier pentru camera lor.

Una dintre sesiuni va  consta într-o excursie la Observatorul Parcului Natural Văcărești, împreună cu un biolog.

Înscrierile se fac până la data de 20 septembrie. Prețul unui curs de 4 ședințe/săptămână este de 120 de lei. Prețul pentru o singură ședintă este de 35 de lei.

Conceptul Fabrica de Reciclare își propune să arate copiilor că orice lucru poate fi refolosit și își poate găsi o nouă întrebuințare. Astfel, copiii vor învăța să își facă propriile jucării din materiale reciclate și vor deveni mai prietenoși cu mediul înconjurător.

Îndrumați de artistul Anda Tănasă, copiii vor putea experimenta diferite tipuri de artă și vor învăța tehnici de handmade, pictură sau decorațiuni.

Cursul se adresează copiilor între 7 și 14 ani.

Pentru informații suplimentare, vă rugăm contactați: Laura Zaharia, Atelier Eco Social, e-mail: laura.zaharia@eco-social.ro, tel: 0729 882 617.

 

 

 

Articole similare:

.

Comentarii:

comentarii