In decembrie, Parinte inFloresti te indeamna sa daruiesti ..

Pe parcursul lunii decembrie poti sa te implici in acest proiect de generozitate si intrajutorare comunitara, Daruind :

10830782_660985014014387_7936635861541284147_o

- povesti de viata, pline de suferinte si lacrimi, ale unor familii care consideri ca au nevoie de sprijinul comunitatii; poate fi familia vecina cu tine, familia colegului de banca al copilului tau sau pur si simplu povestea ta;
Scrie-ne pe contact@parinteinfloresti.ro o poveste de viata a unei familii nevoiase mentionand lucrurile de care au nevoie pana la data de 19 decembrie si noi vom incerca sa ii acoperim nevoile cu sprijinul comunitatii.

- lucruri pentru intreaga familie / produse alimentare / carti si articole pentru scoala
Daca doresti sa donezi astfel de lucruri, poti sa le strangi intr-o cutie, sa o impachetezi, sa pui o eticheta pe ea care sa contina detalii referitor la continut si sa o depui in locul special amenajat in acest scop din cadrul magazinului Cora, in zona Raiffeisen, langa bradul de Craciun, in perioada 15-23 decembrie. Daca doresti sa fii contactat de beneficiarul actului tau de generozitate, poti sa mentionezi pe cutie si numarul tau de telefon sau adresa de email.

- decoratiuni pentru brad
In perioada 15-23 decembrie, ai posibilitatea sa participi la atelierele lui Mos Craciun din Cora, sa confectionezi decoratiuni de Craciun si sa ajuti in acest fel la impodobirea bradului din cadrul magazinului, de care se vor bucura familii nevoiase.

- timp
Scrie-ne pe contact@parinteinfloresti.ro daca doresti sa sprijini proiectul si sa oferi copiilor tai lectia recunostintei vizitand impreuna cu ei o familie nevoiasa si daruind membrilor acesteia lucrurile de care au nevoie. Noi te vom pune in contact cu cei in nevoie.

- bucurii
Scrie-ne pe contact@parinteinfloresti.ro daca doresti sa devii voluntar in acest proiect si sa imbraci costumul lui Mos Craciun pentru cateva zile si sa ne sprijini in acest fel la impartirea cadourilor adunate.

- materiale care nu le mai folosesti ( ulei si hartie )
Scrie-ne pe contact@parinteinfloresti.ro daca doresti sa sustii proiectul Norinei Betea care construieste o casuta din pamant, utilizand materiale reciclabile sau folosite gen ulei comestibil folosit sau ars si deseuri de hartie si carton.

Implica-te pentru oamenii de langa tine, pentru comunitatea din care faci parte si in primul rand pentru Tine si copiii tai, oferindu-le acestora adevarate lectii de viata !

Echipa Parinte inFloresti

 

 

 

 

 

Articole similare:

.

Comentarii:

comentarii