Handmade cu Busy Bee – Asociaţia Părinte Înfloreşti, Cluj-Napoca

Vă invităm să petrecem alături de Andreea Nicu o seara liniștită și creativă. Busy Bee mamă de un flăcău și o balerină ne va iniția în arta decoupage-ului, tehnica șervețelului. În decoupage se utilizează foarte multe materiale și tehnici. Una din ele este “ tehnica șervețelului” care constă în decorarea obiectelor cu ajutorul banalului șervețel sau a hârtiei de orez.

floresti

Pentru această tehnică este nevoie de următoarele materiale de lucru:

- un șervețel (hârtie de orez) de calitate în culori vii și cu imprimeuri clare;

- adeziv pentru tehhnica șervețelului;

- obiectul ce urmează a fi decorat (de preferat este ca șervețelul să fie lipit pe fond deschis, alb pentru camodelul șervețelului să fie cât mai vizibil);

- o pensulă cu păr moale pentru întinderea lipiciului;

- foarfecă cu vârf ascuțit;

Materialele vor fi puse la dispoziție de către Busy Bee si Asociația Părinte ÎnFlorești și accesul se va face pe baza carnetului de membru sau intenției de a deveni membru.

Fiecare participant poate să-și aduca un obiect drag pe care ar vrea sa-l decoreze sau sa-i dea un “lifting” (cana, pahar, cutiuta, vaza mica, suport creioane etc.), care poate fi din ceramica, metal, lemn sau sticla.

Vă învităm cu jumătatea sau copilul (recomandat peste 6 ani) pentru a intra în culisele tehnicii servețelului și a pune creativitatea la lucru.

Pe scurt : vă aşteptăm joi, 06 februarie, începând cu ora 18.00 cu aceeaşi parolă de intrare : Happy Heart !

 

 

Articole similare:

.

Comentarii:

comentarii