Global Mindscape la Muzeul Țăranului Român

Muzeul Țăranului Român: mereu actual (13-14 august, Muzeul Național al Țăranului Român)
La Muzeul Național al Țăranului Român copiii au ocazia să se familiarizeze cu universul rural dintr-o perspectivă contemporană.
Miercuri, 13 august, ora 10.00 – Vatra casei: povestim despre centrul casei țărănești în jurul căruia se reuneau familia și vecinii, prin comparație cu locuirea urbană, iar la atelier pictăm plăcuțe inspirate de colecția de cahle a muzeului
Joi, 14 august, ora 10.00 – Focul, vântul, apa, pământul: povestim despre lumea înconjurătoare, despre materiile naturale transformate în obiecte şi despre bucătăria bunicii, apoi pictăm un covor de inspirație țărănească

Caravana-Muzeelor-Muzeul-Taranului-Roman-atelier-copii

Muzeul Național al Țăranului Român
Adresa: Şos. Kiseleff nr. 3, sector 1, Bucureşti (zona Piața Victoriei)

Participarea se face pe bază de programare la e-mail caravana.muzeelor@gmail.com sau la telefon 0724.083.932 (Angelica Iacob)
Cu ocazia împlinirii a patru ani de la înfiinţarea Global Mindscape, participarea la atelierele desfăşurate la Muzeul Național al Țăranului Român este gratuită (în limita locurilor disponibile). Părinții care doresc să asiste la ateliere achiziționează biletul de intrare în muzeu.

Atelierele de vacanță pentru copii de 6-10 ani înscriși de părinți, desfășurate în zece muzee și organizații culturale bucureștene, sunt programate pentru perioada 9 iulie – 12 septembrie 2014. Atelierele se vor desfăşura de miercuri până vineri, în intervalul orar 10.00-12.00, fiecărui muzeu fiindu-i dedicată o anumită săptămană din program, cu trei ateliere diferite în fiecare zi (cu excepţia zilei de vineri, 15 august, când nu se organizează ateliere).

Atelierele Muzeul Țăranului Român: mereu actual sunt organizate de Global Mindscape în parteneriat cu Muzeul Național al Țăranului Român.

Articole similare:

.

Comentarii:

comentarii