FABRICA DE BUCURII – Eveniment în beneficiul copiilor fără posibilități, Alba Iulia

“Fabrica de Bucurii”, eveniment organizat de Fundația Comunitară Alba, ajuns la a 5-a ediție, va avea loc la Alba Mall joi, 19 decembrie, începând cu orele 18.

1510498_670021166351635_291178634_n

Până în ziua evenimentului, albaiulienii și nu numai POT DONA, la standul special amenajat în holul central al Alba Mall, JUCĂRII ÎN STARE BUNĂ, care vor fi apoi dăruite, de sărbători, unor copii din județ cu care soarta a fost mai puțin generoasă. Doar anul trecut, peste 500 de copii din județ au primit de sărbători jucăriile donate în campania “Fabrica de Bucurii”. Cei care doresc să facă o bucurie unor astfel de micuţi sunt rugaţi să trimită pe adresa contact@fundatiacomunitaraalba.ro informaţiile necesare pentru ca jucăriile strânse să îşi împlinească menirea.

În cadrul “Fabricii de Bucurii” va avea loc tradiționala licitație de jucării, fondurile care vor fi strânse fiind in beneficiul Fondului Genius si Programului YouthBank. Fondul Genius este destinat tinerilor talentați din județ care au nevoie de susținerea comunității și care vor primi, în anul 2014, burse de sprijin în valoare totală de 10.000 lei. Prin programul YouthBank, Fundația Comunitară Alba susține tinerii liceeni și își propune să finanțeze cu cel putin 20.000 lei inițiativele lor în comunitate în anul 2014.

“Fabrica de Bucurii” înseamnă și o sărbătoare pentru cei prezenți. Vor veni să vă încânte Chef Cosmin Toma – concurent Top Chef (cu o expoziție culinară în imagini), Gino (cu un recital extraordinar de colinde), Ionuț Ionescu (finalist la ”Dansez pentru tine”) și Școala de dans “Life is Dance”.

În perioada 18 – 22 decembrie, voluntarii fundației vă invită la standul din holul central al Alba Mall, unde puteți găsi frumoase felicitări de sărbători, calendare de buzunar și unde vă vor împacheta cadourile cumpărate pentru cei dragi.

Partenerii Fundației Comunitare Alba sunt: Consiliul Local, Primăria Municipiului Alba Iulia, Dacia Market, Casa de Cultură a Studenților, Restaurant Appetit, Auto Drive Center (dealer Skoda), Ancău Company, Societatea de Transport Public, Alba Mall, Porterom și Tipo-Rex. Partener național, în cadrul programului YouthBank, este Asociația pentru Relații Comunitare.

Spiritul Crăciunului şi generozitatea noastră, a tuturor, pot aduce Lumina Sfintei Sărbători pretutindeni.

Articole similare:

.

Comentarii:

comentarii