Expoziţie „România” – 24 ianuarie 2014 – Centrul Cultural „Arta”, Dej

Şcoala de Arte Cluj, în colaborare cu Primăria municipiului Dej, Consiliul Local Dej, Centrul Cultural „Arta” – Casa de Cultură „George Coşbuc” Dej organizează, în data de 24 ianuarie 2014, ora 12,30, cu ocazia aniversării a 155 de ani de la Unirea Principatelor Române o expoziţie sugestiv intitulată „România” în galeria de artă organizată ad-hoc în holul principal de intrare în Centrul Cultural „Arta”.

Expozitia va fi deschisa pana in 31 ianuarie 2014.

Afis Dej expozitie Romania

Vor fi vernisate lucrările de pictură, grafică şi fotografie realizate de către cursanţii Şcolii de Arte Cluj de la secţiile de profil, lucrări care au fost expuse în Galeria de Artă a Şcolii de Arte Cluj cu ocazia Zilei Naţionale a României din 1 decembrie 2013.

Vernisarea expoziţiei deschide şirul de manifestări omagiale realizate de către Primăria Municipiului Dej, manifestări care vor continua printr-un simpozion numit „Uniţi în gând şi suflet”, simpozion organizat de către Cercul profesorilor de istorie din municipiul Dej, sub coordonarea profesorilor Valeria Huza, Horaţiu Moldovan şi Alexandrina Almăşan.

De asemenea, în continuare, în sala de spectacole a Centrului Cultural „Arta” îşi vor da concursul trupa de teatru „Vistrian Roman” a Casei Municipale de Cultură Dej, Ansamblul folcloric „Someşana”, solişti Ioan Dordoi, Felix Gălan şi Cristina Beldean – Moşuţan. În încheiere fanfara oraşului Dej, condusă de către Vasile Sima-Minea, va încheia şirul activităţilor organizate de către Centrul Cultural „Arta” la 155 de ani de la Unirea Principatelor Române.

 

 

Articole similare:

.

Comentarii:

comentarii