Expoziţia „Crăciun ilustrat“ la centrul CreArt din București

Din 3 decembrie la 10:00 până la 2 februarie la 18:00

Ilustratorii sunt artiști vizuali care iubesc poveștile. Și ce altceva să faci când afară e frig, aglomerație nebună, gazul scump și viața scurtă? În povești e vară mereu sau iarnă frumoasă cu nămeți, e vacanță, ciocolata nu îngrașă și toți avem tot timpul șase ani. Dintre toate poveștile, povestea de Crăciun e cea mai frumoasă, mai curată, mai albă.

În expoziția de la sediul creart vă urează Crăciun fericit și ilustrat mai mulți copii mari care s-au jucat de-a ilustratorii: Marga, Veronica, Mihaela, Oana, Luminița, Emi, Alexandra, Bianca, Silvia, Doina, Alina, Adriana, Raluca, Adrian și Sebastian, toți membri ai Clubului Ilustratorilor.

14947_1_3

În data de 2 decembrie 2013, cu sprijinul creart, Clubul Ilustratorilor începe expoziția ”Crăciunul Ilustrat”, ce va fi găzduită chiar la sediul creart din Piața Al. Lahovari, nr. 7 și va dura până la data de 2 februarie 2014. Expoziția va consta atât în lucrările originale cât și în printurile a 11 artiști – Stela Lie, Bianca Hațeganu, Adriana Oprița, Sebastian Oprița, Emanuela Balint, Veronica Neacșu, Luminița Dumitrache, Margareta Udrescu, Oana Ispir, Mihaela Paraschivu, Alexandra Rădulescu. Alături de cei doi asistenți ai săi, Adriana Oprița și Sebastian Oprița, Stela Lie va avea rolul de curator.

Vă așteptăm la vernisaj, prilej de taifas la o cană de ceai și turtă dulce, în data de 2 decembrie, de la ora 18:00, la sediul creart din Piața Al. Lahovari, nr. 7.

Expozitia poate fi vizitată de luni până duminică între orele 10:00 și 18:00.

Clubul Ilustratorilor
Clubul Ilustratorilor a luat ființă in 2005 și este un grup de artiști coagulat în jurul unei preocupări comune: pasiunea pentru lucrul cu imaginea, pentru construcția de narațiuni vizuale și pentru incursiunile în zonele de contact ale textului cu imaginea. Este momentan, alături de proaspăt înființată filiala România a SCWBI, singura organizație care oferă un cadru coerent și profesionist practicării ilustrației de carte ca artă.
http://clubulilustratorilor.blogspot.ro/

Despre creart
creart – Centrul de Creație, Artă și Tradiție este un serviciu public al Primăriei Municipiului București, fiind succesorul Centrului de Conservare şi Valorificare a Tradiţiei şi Creaţiei Populare, înființat în 1957. Creart are misiunea de a răspunde nevoilor culturale comunitare prin oferirea de produse și servicii culturale diverse: festivaluri naționale și internaționale, spectacole, concursuri, expoziții, târguri, seminarii, concursuri de educație civică, ateliere de creație cultural-artistică. Activitatea instituției este centrată pe promovarea valorilor naționale și stimulează creativitatea în toate genurile culturale.

Articole similare:

.

Comentarii:

comentarii